walk on wings, tread in air: Cabul budak skolah <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Cabul budak skolah
2015-11-05



Budak Darjah 6 kalau berdepan dengan situasi macam ni, mau troma sampai ke tua.
Yang tu kita boleh bajet kenapa dia troma.
Yang aku takleh brain ni, kejadah apa kau nak cabul budak umur 12 tahun?
Apa aje lah yang kau nampak kat budak umur 12 tahun tu?
Tetek ada la kot besar sikit je dari buah mata kucing.
Itu pun bernafsu??

Series, memang sakit!

Jangankan budak umur 12 tahun, aku yang time skolah menengah nampak flasher pun, sampai umur nak masuk 40 ni masih lagi takleh lupa.
Yang flasher tu pun aku pelik.
Dah terdesak benar gamaknya sampaikan muka melekit cam aku ni pun kau jadikan modal nak hayun telor.
Seb baik la time tu aku naif lagi.
Ce sekarang kau hayun telor kau depan aku pastu ko tengok jauh mana aku hayun telor kau pulak.

Kesian bila aku bayangkan budak umur 12 tahun kena cabul.
Mesti dia ketakutan sampai termimpi-mimpi.
Sebab aku pun kena camtu gak dulu.

Masa tu tak salah aku, nak pi skolah.
Jalan belakang skolah menengah aku tu memang laluan pejalan kaki and moto je.
Quite sunyi jugak la sebab siang hari semua kan pi keje.
Aku sebenarnya memang takut lalu situ walaupun laluan tu lagi dekat ke skolah.
Hari tu terberani pulak.
Lagipun hari tu aku jalan ngan member lagi sorang.

Memang nampak ada motor jalan ke arah kitorang.
Tapi dah memang itu laluan moto, so takde la risau sangat.
Tetiba moto tu slow and terus benti sebelah aku.
Ok je brader tu, takde la berpakaian macam penyangak.
Dia tanya alamat.
Aku dengan semangatnya tunjuk arah.
Sekali aku dengar kawan aku menjerit.

"Oi! Kau kenapa?"

"Tuuuuuuuu!!!". Kawan aku dah berlari ke belakang sikit sambil tangan tunjuk-tunjuk kat brader tu.

Aku ni pandang muka brader tu balik.

Takde apa pun?

Tapi aku pelik gak apesal mamat ni stop tanya alamat tak bukak visor.

Ke kawan aku ni menjerit sebab brader ni sebenarnya artis?
Biasa la kan, budak-budak pompuan kalau nampak artis lelaki kan memang terpekik je kejenya.

Tapi kawan aku tak benti-benti menjerit.
Yang dia ni pun satu.
Balik-balik jerit "Tuuuu...Tuuuu..".
Cubalah jerit "Flasherrrrrrr!", barulah aku paham. Ni tak.

Kali kedua aku toleh brader tu baru la aku nampak dia tengah menggoyangkan sesuatu.
Series, walaupun aku ada adik lelaki, tapi aku tak pernah terjangka bendalah tu akan jadi sebesar tu.
Jadi masa dia menggoyang telor, aku still berdiri kat tepi dia sambil merenung ke arah benda yang digoyang dan cuba nak memahami menatangharamjadah apekah itu.

Masa brader tu dah noticed aku terpandangkan buah dia, dia boleh sengih kat aku. Macam sial perangai.
Aku pun terus lari.
Walaupun masa aku lari tu aku masih tak paham apabenda yang aku nampak tadi sebab lain nau bentuknya. Berselirat semacam.

Lepas dah bertenang-tenang baru la kawan aku explain "Yang tu kote dia la bodoh!"

"Apesal lain?"

Pastu gelak-gelak.

Sumpah aku memang tak jangka itu bendalahnya sebab aku dok bandingkan dengan kote adik aku yang baru umur 6 tahun masa tu.
Memang konfem tak sama la kan.
Tu pasal aku blur.

Time dia sengih kat aku tu memang geli okeh muka dia.
Aku tak tau nak describe macamana gaya dia sengih tu.
Macam muka pelahap tetek.
Kalau sekarang dia buat gitu memang aku tarik telor dia cucuh kat ekzos.

Orang macam ni sebenarnya perlu dikesiankan.
Sebab dorang memang sakit.
Tapi bila kau dah terkena, kau dah tak jadi nak kesian.
Tak pasti kat mana kepuasannya bila kau dapat flash bendalah tu kat budak-budak skolah.
Aku rasa dorang ni spesis yang hanya boleh orgasm bila budak-budak skolah ketakutan tengok kerandut masak layu dia tu. Betul tak? Ni antara kes paedophilia la jugak kot.

Kesian kalau budak-budak skolah rendah kena macam ni.
Kalau yang dah sampai kena raba, aduii lagi kesian.
Alangkan aku yang dah nak masuk 40 ni kalau terkena lagi sekali ngan flasher pun mau menggigil, inikan budak-budak.

Dah lah, selisih.



Esok ramai-ramai datang Bangi Gateway okeh.
GREENAARD and FLEUR BY MRS HIM  bukak booth kat situ.
Price GreenAard of cos lah harga booth - RM75/botol!

Jumpa di sanaaaa....sanaaaa...sanaaaaaaaaaaa.










posted by aveo757 @ 5:36 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER