walk on wings, tread in air: SALE! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

SALE!
2015-10-13


It's SALE TIME!!

Shawl Najya 2 ada beberapa helai je lagi.
Sakit mata aku tengok kalau tinggal setakat 2-3 helai satu corak.
Orang nak beli satu design yang sama pakai untuk 7-8 orang pun tak cukup korum.
Jadi sebelum aku naik menyampah tengok stok sikit-sikit macam ni, meh sini aku nak let go murah-murah.

Ada warna yang tinggal sehelai je lagi, tu kira nasib-nasib la sape cepat dia dapat.

Harga dulu RM38/pc.

Harga sale today just RM19/pc!!

Sila KLIK SINI untuk beli.

Disebabkan warna memang tinggal tak banyak, jadi aku allow payment dibuat dalam masa 24 jam sahaja. Jangan jadi macam kes shawl Neelofa yang lepas. Aku dah pesan, payment dalam masa 15 minit selepas booking. 8 minit je dah sold out tapi petang baru nak buat payment. Memang takde la jawabnya, sebab aku dah bukak offer ke orang lain. Dah satu hal aku nak kena refund duit sorang-sorang.

Untuk shawl Najya ni aku bukak payment 24 jam selepas booking dibuat. Sebab dia kurang glemer  dari Neelofa kan, so 24 jam la. Hahaha.


posted by aveo757 @ 10:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER