walk on wings, tread in air: Eh sukati aku lah, poster aku <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Eh sukati aku lah, poster aku
2015-10-03


"Apesal gambar green apple pulak?"

Eh sukati aku lah, poster aku.

September Promo untuk Ephyra dah settle, now October Promo pulak.
Ada reader yang tanya "Kak, bila nak buat lagi free 20 sachet?"
Chantekkkkkk muka kau.
Promo hilang akal mana boleh buat selalu-selalu, kang dengan aku-aku sekali hilang akal.

Memandangkan dalam ramai yang beli GreenAard tanya "Kalau ambil Ephyra, nak makan mana satu dulu?", jadi aku tau ramai pengguna GreenAard adalah pengguna Ephyra juga, lantas terjadiklah promo di atas.
Sebenarnya, promo ni dah open semalam, tapi aku create kat website je dulu, tak sempat nak shout kat blog. Bila tadi nampak dalam order list dah ada orang order promo yang baru ni, baru aku teringat nak shout kat blog.

Setiap pembelian sekotak Ephyra pada harga RM197/kotak, akan dapat pek percubaab GreenAard.
Pek percubaan ni adalah trial pack yang sama yang aku bagi pada 100 orang 'guinea pig' yang lepas.
Pek ni tanpa label ya. So kalau dapat pek ni sok, pandai-pandai tulis kat botol labelkan sendiri, kang tah saper-sape jumpa botol takde label, pi bukak, and makan.

Pek percubaan ni ada 40 biji kapsul, cukup untuk penggunaan 10 hari.
Sape yang rasa nak try, boleh la beli promo Ephyra ni.
Sape yang dah memang guna GreenAard and berpuas hati, at the same time memang guna Ephyra, so this is your chance to tambah stok GreenAard, at least dapatlah extra untuk 10 hari kan. Free kot.

Oh yes, no telifon tu bukan nombor aku, so takyah nak "Kak Di apa khabar?" sangat ya.
Kesian tukang reply, blur kejap nak reply apa pun tak tau.

Tapi paling senang sebenarnya order terus kat website, KLIK SINI.

By the way, ni aku nak bagi highlite :

1. Pengguna Ephyra DAN GreenAard
- ambil Ephyra dulu di waktu pagi sewaktu perut kosong.
- GreenAard boleh ambik sejam sebelum lunch.

2. Pengguna GreenAard sahaja (tak guna Ephyra)
- always ambik GreenAard dulu di waktu pagi semasa perut kosong.
- ambik sekaligus 4 biji.
- 30-60 minit selepas tu baru boleh makan nasik lemak paru. Paru lebih.

Ni lagi satu tak sesabar ibu-ibu mengandung tanya boleh ke tak ambik GreenAard.
Nasihat aku - TOKSAH!
Kau kan tengah mengandung, dah kenapa yang nak slim-slim time mengandung ni.
Tunggu lah esok lepas beranak, boleh guna.
Now ni kau mengandung je dulu.

Yang ibu-ibu menyusukan anak pulak, kalau nak ambik GreenAard, hari tu aku cakap tak boleh.
Bukan sebab bahaya, tapi memikirkan dalam GreenAard ni banyak herbs.
Aku gunakan raw herbs lak tu.
Alangkan mak-mak makan pun mencecet-cecet ke jamban 3-4 kali sehari.
Aku takut nanti anak yang menyusu badan tu dapat efek, tu je.
Tapi kalau nak try boleh.

Ni salah satu testimoni dari ibu yang menyusukan anak :








posted by aveo757 @ 10:30 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER