walk on wings, tread in air: Berpeluh, mengantuk, letih, kentut bersepah-sepah. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Berpeluh, mengantuk, letih, kentut bersepah-sepah.
2015-10-19


Aku cuba elakkan dari bercakap too much about GreenAard kat blog sebab kalau aku banyak sangat cakap pasal ni, penyudahnya blog aku akan jadi blog nutrisi dan kajian herba.
Dan sejak 2 minggu lepas aku dah create FB Page untuk GreenAard.
Semua testimoni, FAQ dan apa saja update tentang GreenAard akan ditepek kat sana.
Supaya senang admin nak simpan rekod testimoni and trace customer sebab aku tak always available untuk jawab email, so kalau korang PM di sana, insyallah cepat sikit dapat respond.

Disebabkan aku tak shout kat blog tentang kewujudan FB Page GreenAard, jadi hari-hari aku terima email soalan yang sama (thru email) tentang macamana nak makan, siapa agen, sebotol ada berapa biji, breasfeed boleh ambik ke tak, bla bla bla....

Jadi, aku nak bagitau kat sini yang kita dah ada FB Page untuk GreenAard.
Boleh ke sana ya.
Kita ada letak testimoni-testimoni kaw-kaw kat sana.
Testimoni dari brestfeed mom pun ada.
Tapi sebab ada contest GreenAard sedang berlansung, jadi aku nak tepek update GreenAard kat sini.

Mula-mula sekali of cos la perkembangan (pengecutan) terkini tuan tanah :


Kiri : Gambar raya haji tahun lepas.
Kanan : Gambar 17 Oktober 2015.

Takyah tanya berat badan aku berapa now, just tengok je beza dulu and now.
Walau sama-sama pakai baju kurung tapi boleh nampak bezanya.
Sebab yang kiri tu size M, yang kanan size S.

Memang sangat makcik-makcik sekali gambar belah kiri tu.
Ya, aku tau aku memang taraf makcik pun.
Tapi rasanya orang beranak 12 pun badan tak macam badan aku pakai baju oren tu.
Yang aku berbulu tu En Wan sikit tak pernah sound badan aku naik. Dia wat dekkkk je.
Bila aku bagi dia tengok gamba perbezaan ni eh boleh tanya "Siapa tu?".

Alhamdulillah, GreenAard Garcinia Plus ni memang serasi dengan aku.
Walaupun awal-awal ambi dulu pantat aku macam nak melecet asik kuar masuk jamban, sehari sampai 7 kali, tapi now dah slowly berkurang. Kadang-kadang 2 kali je sehari.

Ramai gak yang mintak boleh tak ambik malam sebab tengah-tengah meeting sekali nak terberak. Sampai biru-biru muka tahan sakit perut.
Sebenarnya tak kisah kau nak malam sebelum tido tapi lebih efektif makan waktu siang sebab siang kita banyak pergerakan, jadi nak bakar lemak tu lebih cepat.
Jadi, pilihan di tangan anda.



Ada juga certain pengguna tanya is it normal kalau period tetiba jadi tak teratur?
Yes, normal.

Ini period log aku.
Aku start makan March, lebih kurang 2 bulan period aku tunggang-langgang (April and May).
Lepas tu dia balik pada asal, tak lari banyak hari.
Macam kau guna Ephyra pun macam tu jugak.
Mula-muloa tu dalam 1-3 bulan period jadi haywire sikit, lama-lama ok.
Tapi tak ramai yang dapat efek period berterabur.



Aku terima 2-3 email tanya sesuai ke tak kalau lelaki guna.
Ni mesti kes konfius antara GreenAard and Inteemor (Ephyra).
Yang ada bahan untuk benefit wanita tu adelah Inteemor, bukan GreenAard.
GreenAard memang sesuai diambik oleh lelaki and wanita. Jangan risau. Lelaki yang makan GreenAard takkan mengalami pembesaran buah dada.

Lagi satu, again aku nak bagitau yang BERAK-BERAK bukan satu kemestian bila ambik GreenAard.
GreenAard bukan pil julap yang wajib keluar masuk jamban lepas makan.
GreenAard adalah persediaan tradiosional untuk dapatkan berat badan ideal.
Tapi memang kat dalam tu ada herba-herba untuk cantikkan kulit as well, cuma itu bukan bahan utama. Tapi insyallah, kesan pada kulit tu ada.

Jangan risau kalau tak berak-berak bila makan ni, sebab itu cuma side effect je.
Ada yang dapat effect berpeluh, mengantuk, letih, ada yang kentut bersepah-sepah.
Oii, aku lagi rela dapat efek berak oi dari efek kentut. 
Tapi kalau ada yang kata dia dapat effect semakin lapar bila ambik GreenAard, itu memang masalah.
Aku ada buat entry pasal ni kat FB Page GreenAard. Pi baca sana.



Aku tak hide nama Siti Mvnirah ni sebab dia buat pengakuan turun 5kg ni kat timeline aku, so semua pun boleh baca.
Kisahnya, aku buat routine checking mesej-mesej kat FB GreenAard, saje nak tengok how admin respond to enquiries. Sekali nampak mesej budak ni bagitau testimoni dia.
Aku rasa macam budak ni ada dalam FB list aku.
Rupanya betul. Orang yang sama.

5kg lost. Padahal botol pertama tak habis lagi.
Ada sorang brader navy, sama kes macam Mvnirah ni. Lost 5kg pada botol pertama.
Aku pun terperanjat tengok dorang hilang 5kg sebulan.
Aku rasa lemak aku ni kategori ketegaq macam tuannya jugak. 
Now dah perabis 5 botol baru lost 9kg.
Tapi takpela, sebab aku dah cecah ideal weight jadi proses nak turunkan tu macam hampir-hampir takde dah ni.

Korang kalau dah dapat ideal weight, takyah continue GreenAard lagi ya.
Takyah nak kurus-kurus sangat la. Nanti tetek kecik, tak best.

Aku suka bila ramai yang bagi respond GreenAard kurangkan rasa nak makan.
Lega rasa bila formula menjadi.
Tapi untuk pesakit GASTRIK, please makan macam biasa.
Sebab GreenAard memang akan bagi rasa kurang lapar, tapi pesakit gastrik jangan pulak ikutkan rasa tak lapar tu. Korang special kes, kena makan jugak. Sikit pun takpe, janji makan.
Kena tau schedule makan korang.



Ni ada contest I WANT FREE GREENAARD.
Kita akan bagi free GreenAard.
Tapi kena ikut syarat-syarat di atas.
Contest ni berakhir 30 Oktober.
Silakan join and share with your frens news ni, ok?

Ni kat bawah ni aku update list agen-agen GreenAard yang the latest.
Kalau nak COD, pi ambik kat dorang.
Kalau takde agen berhampiran, order kat aku macam biasa, klik kat link bergambar di penghujung entry ni.










posted by aveo757 @ 9:56 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER