walk on wings, tread in air: Without sticker <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Without sticker
2015-08-28


Weight Loss Pill yang dikilangkan kat Malaysia dah sampai Isnin lagi, tapi aku tak shout kat blog sebab ia datang tanpa sticker. Ni kes nak urgent sebab ada yang request tanpa sticker sebab taknak tunggu.

Now kat tangan aku dah tinggal 60 botol je lagi (tanpa sticker).
New batch with sticker and hologram sticker akan sampai in 2 weeks.

Memang kecoh gila nak siapkan bendalah ni sebab nak settlekan pending delivery.
Sticker terpaksa tukar sebab produce kat Malaysia, maka kena ikut undang-undang Malaysia, harus ada KKM, harus letak MAL number. Jadi sticker memang kena tukar.
Pastu nama pun tukar sebab KKM tak accept word SLIM melainkan dah di-trademark.

Now nama pill adalah AURAherbs Garcinia Plus and the brand is GreenAard.
Takde apa yang beza dengan E-Slim Burner, semua sama cuma aku request tambah habatussauda and garlic.
Nanti entry lain aku cerita panjang apa sebab aku tambah bahan-bahan ni,

Last week memang heavy sikit lah untuk aku.
Kalau tak kerana pending delivery ada beratus-ratus, aku mungkin tak segelabah macam ni.
Tapi alhamdulillah, semua dah slowly berada dalam track.

Yang dah setuju untuk jadi guinea pig tapi belum hantar address, please respond to our email sebab aku tengok ada dalam 7-8 trial pack lagi belum deliver so maknanya ada yang tak hantar address lagi. Kalau sampai esok takde respond, aku akan hantar trial pack ni pada nama-nama yang tak terpilih hari tu.

Thank you so much pada those yang insist nak beli jugak walaupun aku kata takde sticker lagi.
Aku rasa ini mesti avid reader, jenis yang percaya sangat kat aku. Thank you for your trust.
Insyallah, takde yang bahaya pil tu, sebab KKM and MAL number ada (gambar ada tunjuk MAL number).

Kalau sesape nak product yang ada kat tangan (tanpa sticker), boleh place order di website www.fleurbymrshim.com. Cuma ada 60 botol je lagi.
Yang with sticker and hologram, tunggu lagi 2 weeks.

Stokist and dealer yang interested hari tu tapi aku hold, boleh email ke health[at]xzizbiotech[dot]com.

Ok petang kang aku tulis entry lain, now nak buat keje.

p/s : ibu menyusu tak boleh ambik pil ni sebab pil ni banyak guna herbs, nanti baby kepanasan.




posted by aveo757 @ 8:34 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER