walk on wings, tread in air: Dah habis. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Dah habis.
2015-08-30

Aku tulis entry ni dalam kereta, perjalanan balik dari Johor ke rumah.
Terpaksa naikkan gak entry ni sebab email aveo757 masuk banyak enquiry untul pil Auraherbs.
Sorry, Jumaat pagi aku update blog bagitau ada 60 botol  je yang available (tanpa sticker).
Before 4pm, semua sold out.
Tapi aku tak sempat update untuk bagitau produk dah sold out sebab aku ingatkan bila website tulis SOLD OUT, orang akan faham yang produk dah habis.
Tapi ramai yang email tanya 'Apesal takleh order?'

Bukan takleh order.
Boleh.
Tapi yang kat tangan dah habis.
Sebab yang tanpa sticker cuma 300 botol je.
Lepas habis deliver pada yang pending hari tu, tinggal 60 botol je.

Tunggu....lepas ni datang siap bersticker and hologram sekali.



posted by aveo757 @ 1:43 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER