walk on wings, tread in air: Formula One Car for sale! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Formula One Car for sale!
2015-08-23






Insyallah, trial pack and actual product of new weight loss tablet pengganti E Slim Burner yang menyusahkan idup aku nak bawak masuk dari luar tu, akan sampai esok.
Tadi, colleague aku dah bagitau yang kilang akan pos semua today.

Trial aku siapkan 100 botol je.
Kat FB, aku ada bagitau yang email aku sehingga pukul 1pm (Khamis) sahaja masuk dalam list 100 orang tu.
Dan aku dah pun prepare ID Number.
Aku rasa admin dah pun email to semua 100 orang ni sebab aku nampak kat dalam sistem dah ada address-address mereka semua (ada yang belum respond address).
Kalau rasa email-email korang termasuk dalam printscreen aku kat atas tu, insyallah, Selasa kita cuba pos.

Yang tak terpilih, sorry.
Bukan aku sengaja tak pilih, tapi aku ikut urutan email yang masuk.
Insyallah actual product juga akan sampai esok tapi yang ni aku hold dulu sebab perlu settlekan a few more things, dan aku perlu deliver kepada senarai pending dulu.



Ok ni lagi satu.
Aku rasa dah bertahun aku cakap nak let go katil Redza ni tapi asik bertangguh-tangguh.
Hari ni En Wan dah siapkan gamba, baru la sedap sikit nak naikkan kat blog.

Sejarah katil ni dibeli time kitorang pindah rumah, ada la kot 6 tahun lepas.
Maknanya dah 6 tahun katil ni tapi, tempoh penggunaan tak sampai 100 jam.
Sebab Redza memang tak pernah tido kat bilik sendiri.
Just tempat En Wan rilek-rilek je kalau monitor dia buat keje skolah dalam bilik.
Jadi, aku plan nak renovate bilik Redza, segala apa yang aku tak perlu, aku kena keluarkan.

Katil ni kitorang beli kat Harvey Norman around RM1xxx.
'Kereta' ni ada lampu depan sebagai lampu tido.
Tilam memang tak termasuk ya sebab tilam memang kitorang pun beli asing.
Cuma tayar ada 2 bijik yang defect. Bentuk memang elok lagi cuma dia dah tak berapa nak lekat.
Aku tak tau la puncanya apa. Ada la tu terlanggar kot.
So sesape berminat boleh email En Wan kat wuw757[at]yahoo[dot]com.

Thank you.

Selamat berhujung minggu.




posted by aveo757 @ 12:25 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER