walk on wings, tread in air: Koleksi Raya Fleur by Mrs Him : Batch 3 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Koleksi Raya Fleur by Mrs Him : Batch 3
2015-07-03

Pada yang nak beli kukis Mak Aji, minta maaf, yang nak ambik setakat 1-2 botol pun Mak Aji dah tak terima. Now dia dok pulun belen-belen yang order. Jadi, kalau sesape nak boleh contact agen.
Cuma agen yang bagitau aku untuk promote kat blog ada 2 orang je :

1. Mujahidah : mujahidah_rosdi@yahoo.com
Ini aku tak sure dia area mana tapi kalau tengok dalam rekod Mak Aji macam area Negeri Sembilan and Melaka.

2. Shazwani : shazwani0707@gmail.com
Yang ni area Selangor - Shah Alam, Subang Jaya and maybe yang jauh-jauh she can consider too.

Yang agent lain aku consider kukis habis dijual.


Ok, delivery Ephyra and Kurung Adwa.

AMPUN BANYAK-BANYAK.

Aku tau ada yang dah terima order semenjak Isnin lagi.
Ada yang belum.
Semalam 3 trip Pos Laju datang collect.
Trip yang pertama and kedua, aku request datang dengan van kosong sebab takkan muat kalau van tu dah ada barang orang lain.
Mungkin ada yang terima parcel hari ni, ada yang tak.
Sebab semalam paling huru-hara sekali packaging sebab stok Ephyra sampai lambat, jadi terpaksa mintak Pos Laju datang collect a few times. Jadi aku tak sure if they sempat to key in all data.
Tapi rasanya semua yang tau their order akan masuk delivery batch semalam, dah terima tracking number.

RUNTUH 1.0 aku lancarkan 5 hari je, masa ni first time aku lancarkan RM500 untuk 3 kotak.
Disebabkan RUNTUH 1.0 tu dah cukup huru-harakan hidup aku, jadi RUNTUH yang seterusnya, aku ambik masa bertenang sikit.

RUNTUH 4,0 (baru-baru ni) aku lancarkan 15 days, tempoh masa yang sangat bertenang.
Sebab aku taknak serabut kepala.
Tapi aku silap bila aku ter-launch sekali Koleksi Raya.
Nasib baik la admin sangat baik hati sanggup bersengkang mata respond to all enquiries sampai 12 malam.
Aku pulak kebetulan ada sebutharga and some quotations, memang aku tawakal je la pandang enquiry yang masuk.

Until semalam aku rasa aku telah berdoa dengan satu doa yang agak kelakar.
Lepas Isyak, aku doa "Ya Allah, aku penat"
Itu je aku dok ulang-ulang. Kepala aku dah tak ingat nak cakap benda lain, just nak bagitau aku penat.
Series, aku keletihan. Semalam pulak cuaca gila bapak punya panas, lagi la rasa lemau badan.

Aku minta maaf sebab pecahkan delivery kepada banyak batches, tak salah aku batch terakhir RUNTUH akan dihantar Isnin depan. Rasanya mana yang order and namanya masuk dalam list next week delivery, dah tau. Insyallah, Isnin depan semua settle.







Ini jubah Awliya, koleksi raya seterusnya dari Fleur by Mrs Him, and koleksi yang last.
Aku dah launch kat website, boleh klik sini.

Labuh jubah 57 inci.
Tak cukup panjang lagi?
Dah habis panjang aku buat ni.

Nursing and wudhu' friendly seperti selalu.

Silakan ke website untuk place order.
Order akan terbatal sekiranya tiada payment dalam tempoh 48 jam.

Untuk recap, di bawah ni aku kasik cuci mata semua Koleksi Raya Fleur by Mrs Him 2015 :













posted by aveo757 @ 3:15 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER