walk on wings, tread in air: Koleksi Raya Fleur by Mrs Him Batch 2 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Koleksi Raya Fleur by Mrs Him Batch 2
2015-06-28

Seperti yang dijanjikan, Kurung Adwa dah pun aku launched kat website tepat 12 malam semalam.
Tapi aku tak sempat nak update kat blog.
Pagi ni tengok email, dah masuk pun order untuk kurung ni.
Rajin nau korang kelebet website ya, padahal aku tak update pun lagi kat sini.

Perlu diingatkan lagi sekali, website akan automatically cancel order kalau payment tak dibuat dalam masa 48 jam. Jadi, kalau betul-betul nak, please place order dan bayar the soonest possible.

Size chart ada di website.
Baju kurung Adwa ni tak berpinggang, potongan lurus and longgar.
Nursing friendly and wudhu' friendly.
Kain pun tak ketat, kalau nak bersila pun insyallah boleh lagi.


MELON POPSICLE WITH CHERIMOYA GREEN LACE


VANILLA MILKSHAKE WITH ELECTRIC BLUE LACE


MORNING BREEZE WITH ROSE POTPURRI LACE


SEA CRYSTAL WITH PEACH LACE


PEACH CREAM WITH BLUE SMOKE LACE


BERRY MOUSSE WITH BLUE LACE



Tadi pagi aku tengok kat IG fleurbymshim ada orang request untuk ambil gamba bahagian atas khas untuk yang tak bertudung.
Ha'ah ye. Aku pun boleh tak teringat nak ambik gamba baju belah atas.
Takpe, future punya baju aku akan ambik model free hair sekali baru senang korang nak tengok bahagian atas and leher baju kan.

Ni aku snap flatlay untuk kurung Adwa.


 VANILLA MILKSHAKE WITH ELECTRIC BLUE LACE


 MELON POPSICLE WITH CHERIMOYA GREEN LACE


 MORNING BREEZE WITH ROSE POTPURRI LACE


 PEACH CREAM WITH BLUE SMOKE LACE


 SEA CRYSTAL WITH PEACH LACE


 BERRY MOUSSE WITH BLUE LACE


Kalau nak tengok gamba yang super duper jelas, boleh klik our LookBook, DI SINI.


To order, KLIK HERE.



p/s : Promo Ephyra free 20 sachets tinggal 2 hari saja lagi!





posted by aveo757 @ 12:47 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER