walk on wings, tread in air: Pending <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Pending
2015-04-24


Ni entry untuk bagi pengumuman je.

Aku nampak email masuk tanya apesal dorang dah bayar duit tapi status diwebsite masih pending.
Jangan risau.
PENDING tu bukan bermaksud pending payment tapi pending delivery.
Order yang masuk tengahari semalam sehingga tengahari hari ni pun belum sempat nak release sebab banyak. Ni semua penangan shawl yang launched kelmarin.
Semalam cuma dapat pos yang pagi punya order sebab Pos Laju datang awal sangat.
Today, insyallah semua akan dapat tracking number sebab aku dah mintak Pos Laju datang 7pm.

Harap bersabar ya.

Terima kasih. Terima kasih semua.




posted by aveo757 @ 3:17 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER