walk on wings, tread in air: Pending <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

MY YOUTUBE
TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Pending
2015-04-24


Ni entry untuk bagi pengumuman je.

Aku nampak email masuk tanya apesal dorang dah bayar duit tapi status diwebsite masih pending.
Jangan risau.
PENDING tu bukan bermaksud pending payment tapi pending delivery.
Order yang masuk tengahari semalam sehingga tengahari hari ni pun belum sempat nak release sebab banyak. Ni semua penangan shawl yang launched kelmarin.
Semalam cuma dapat pos yang pagi punya order sebab Pos Laju datang awal sangat.
Today, insyallah semua akan dapat tracking number sebab aku dah mintak Pos Laju datang 7pm.

Harap bersabar ya.

Terima kasih. Terima kasih semua.




posted by Diana Ishak @ 3:17 PM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

MY FB & IG




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER