walk on wings, tread in air: Iqbal & Siti : Resepsi Bangi <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Iqbal & Siti : Resepsi Bangi
2014-12-25

Memandangkan aku belum ada cukup masa nak buat entry pasal reception Ibal & Siti kat sini, ni aku letak video je. Esok-esok ada masa baru akan cerita panjang. Insyallah, aku cuba esok. Hari ni aku menyiapkan packing jubah and shooting jubah. Dah jual baru nak shooting.

Ni aku nak bagitau siap-siap, jubah Olive Green hanya available size S saja ya.
Ada banyak email yang aku sengaja taknak reply sebab kena tunggu respond dari mereka-mereka yang book. Aku allow book sejam je sebab yang menunggu memang ramai. Jadi aku kena stop respond to emails, kena tunggu duit masuk dulu pastu baru kira balik berapa jubah yang available.
Aku akan respond kalau jubah dah sold out. Sabar ya...

Nah, layan video dulu.




posted by aveo757 @ 11:44 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER