walk on wings, tread in air: Iqbal & Siti : Resepsi Bangi <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Iqbal & Siti : Resepsi Bangi
2014-12-25

Memandangkan aku belum ada cukup masa nak buat entry pasal reception Ibal & Siti kat sini, ni aku letak video je. Esok-esok ada masa baru akan cerita panjang. Insyallah, aku cuba esok. Hari ni aku menyiapkan packing jubah and shooting jubah. Dah jual baru nak shooting.

Ni aku nak bagitau siap-siap, jubah Olive Green hanya available size S saja ya.
Ada banyak email yang aku sengaja taknak reply sebab kena tunggu respond dari mereka-mereka yang book. Aku allow book sejam je sebab yang menunggu memang ramai. Jadi aku kena stop respond to emails, kena tunggu duit masuk dulu pastu baru kira balik berapa jubah yang available.
Aku akan respond kalau jubah dah sold out. Sabar ya...

Nah, layan video dulu.




posted by Diana Ishak @ 11:44 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER