walk on wings, tread in air: Fleur by Mrs Him : Aqeela <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Fleur by Mrs Him : Aqeela
2014-12-23

Ni jubah baru Fleur by Mrs Him - Jubah Aqeela.
Aku buat jubah ni sebab nak pakaikan kat flower girl wedding Ibal.
Tapi nak pakai 12 orang je. Rugi kan kalau beli kain semata-mata nak buat untuk 12 orang. Jadi, aku buat terus banyak. Takde banyak mana. Kali ni cuma 100 helai je. Tapi size vary S hingga XXL. Cuma setiap size tak banyak sebab aku buat cuma 100 helai je.

Material satin.
Ada 5 warna.
Wudu' friendly.
Nursing friendly (zip depan).

Ini jubah, bukan dress. Insyallah yang tengah mengandung boleh pakai jubah ni sebab jubah ni potongan lurus, tak berpinggang. Product photoshoot untuk Jubah Aqeela baru nak ambik minggu ni tapi sebab cousin-cousin aku dah start tag and send gamba-gamba masa wedding hari tu, jadi aku dah up kat FB and IG. And tadi dah ada a few email and mesej tanya pasal jubah. Jadi, aku rasa guna je gamba-gamba yang aku ada ni untuk korang tengok. Kalau berminat boleh terus order sebab kuantiti pun limited.

Disebabkan photoshoot pun tak buat lagi, jadi jubah ni belumm ada kat Lazada.
Sementara belum naik officially kat Lazada, aku bagi introductory price, hanya RM70/pc.
Tak termasuk pos. Pos murah je, tak mahal.
Dah masuk Lazada kang, harga jadi lain ya.
Boleh la beli now kalau nak. Sebab kuantiti limited, maka takleh book-book tau. Dapat je respond dari aku, boleh terus buat payment.


Ni cousin aku Hasif dengan wife dia. 
Dia pakai Electric Blue with pink stripe.
Dayang-dayang ni semua aku supply jubah sekali dengan matching shawl dari Hawa and Sofina. Both shawl dari Fleur by Mrs Him jugak.


Yang belah kiri wife kepada cousin aku, pakai warna Olive Green with silver stripe.
Belah kanan tu cousin aku pakai Pink with brown stripe.
Yang tersepit tu flower girl sebenar - Jane.


Yang belah kiri ni cousin aku, dia pakai warna Fading Rose with emerald green stripe.
Mula-mula aku nak pilih warna cream tapi nampak macam white sangat, so aku tukar ke Fading Rose color. Not so pink and not so white. Tapi dari jauh nampak macam pearl color. Cantik.
Belah kanan ni wife kepada cousin aku. Pakai Electric Blue.


Ni cousin belah Pak Aji. 
Yang kanan sekali tu pakai Purple with pink stripe.



Masa ni dorang tengah tunggu kereta pengantin sampai. Semua dah standby kat luar dengan bunga rose setangkai. Eh kata flower girl kan, haruslah bawak bunga.


Model tua ini memakai size M.



Ni size chart untuk Jubah Aqeela.


 Ni warna untuk rujukan.
Boleh check balik dengan gamnba-gamba cousin aku kat atas ya.




Name:
Email Address:
Color Jubah Aqeela Electric Blue : RM70.00
Jubah Aqeela Fading Rose : RM70.00
Jubah Aqeela Olive Green : RM70.00
Jubah Aqeela Pink : RM70.00
Jubah Aqeela Purple : RM70.00
Size S
M
L
XL
XXL
Quantity
Delivery Address
Contact Number
Remarks

posted by aveo757 @ 7:10 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER