walk on wings, tread in air: Fleur Closet : Shawl Thea <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Fleur Closet : Shawl Thea
2014-05-30

Sesungguhnya senyum itu memang sedekah.
Tapi kalau sampai doplohpat snap nak senyum rahang aku krem.
Jadi jangan tanya kenapa muka aku straight je kat dalam ni.
Objek yang difokuskan adelah shawl, bukan muka ya. Sila ambik maklum.

This is Fleur Closet's new shawl.

Material : Chiffon Georgette
Size : 200cm x 75cm (kali ni aku buat sangat panjang dan lebar, tutup sampai pusat pun boleh)
Type : Halfmoon
Pattern : Pearls
Postage : 1-2 helai, RM7

Shawl ni ada lagi 4 color - hitam, brown, peach and yellow.
Masih dalam pembikinan sebab nak jahit manik bukan kejap ya. 

Sesape nak beli borong, minimum 20pcs.
Sila email fleurcloset@xzizbiotech.com untuk dapatkan harga borong.

Shawl kali ni besar dan berat sebab pearls boleh tahan banyak.
Jadi aku alu-alukan beli at least 2 helai untuk jimat duit pos. Nak lagi jimat, datang sendiri ambik kat Putra Heights bermula next week. Now aku nak gerak ke JB.

















Name:
Email Address:
Color RM38.00 : Thea Purple
RM38.00 : Thea Dark Purple
RM38.00 : Thea Green
RM38.00 : Thea Blue
RM38.00 : Thea Red
RM38.00 : Thea Grey
RM38.00 : Thea Pink
Quantity
Delivery Address
Contact number
Remarks

posted by aveo757 @ 2:25 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER