walk on wings, tread in air: Fleur Closet : Shawl Thea <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Fleur Closet : Shawl Thea
2014-05-30

Sesungguhnya senyum itu memang sedekah.
Tapi kalau sampai doplohpat snap nak senyum rahang aku krem.
Jadi jangan tanya kenapa muka aku straight je kat dalam ni.
Objek yang difokuskan adelah shawl, bukan muka ya. Sila ambik maklum.

This is Fleur Closet's new shawl.

Material : Chiffon Georgette
Size : 200cm x 75cm (kali ni aku buat sangat panjang dan lebar, tutup sampai pusat pun boleh)
Type : Halfmoon
Pattern : Pearls
Postage : 1-2 helai, RM7

Shawl ni ada lagi 4 color - hitam, brown, peach and yellow.
Masih dalam pembikinan sebab nak jahit manik bukan kejap ya. 

Sesape nak beli borong, minimum 20pcs.
Sila email fleurcloset@xzizbiotech.com untuk dapatkan harga borong.

Shawl kali ni besar dan berat sebab pearls boleh tahan banyak.
Jadi aku alu-alukan beli at least 2 helai untuk jimat duit pos. Nak lagi jimat, datang sendiri ambik kat Putra Heights bermula next week. Now aku nak gerak ke JB.

















Name:
Email Address:
Color RM38.00 : Thea Purple
RM38.00 : Thea Dark Purple
RM38.00 : Thea Green
RM38.00 : Thea Blue
RM38.00 : Thea Red
RM38.00 : Thea Grey
RM38.00 : Thea Pink
Quantity
Delivery Address
Contact number
Remarks

posted by Diana Ishak @ 2:25 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER