walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : Test..test..testtt. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : Test..test..testtt.
2014-04-17

Hi-Tea on this 19th, pada yang dah confirmkan kehadiran and dah terima reply dari aku, please remember, hi-tea starts at 3.15pm. Be there tepat pada waktu sebab restoran tu dah di-booked khas untuk this event, harap kita dapat gunakan masa yang ada tu sebaik-baiknya untuk makan, bergamba, dan bersembang dengan DUTA EPHYRA. DUTA EPHYRA dah confirmkan kehadiran, jadi pastikan kamera anda bateri full ya. Ambik la gamba sampai lebam.

Address :  Little White Cafe, Jalan Medan Pb 3, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Nama-nama anda semua aku dah hantar pada HQ, jadi sampai sana nanti, sila register ya. Check if nama korang ada ke tak. Insyallah, ada. 


Pemenang Testimoni Ephyra yang ke 8




Tadi check database, sekali nampak rupanya this lady ada place new order and today ada delivery to her. Kalau aku tau awal tadi, boleh selitkan sekali sekotak lagi Ephyra as a gift. Esok kita pos your hadiah ya. Please check your email later.


Pemenang Testimoni Ephyra yang ke 9





Testimoni yang ni aku seriau sikit baca, nak-nak lagi tang "mak pun ada email Kak Di tanya pasal Ephyra".
Ya ampunnnn, mesti aunty ni tersedak-sedak istighfar baca blog aku. Mahap ye aunty.


Pemenang-pemenang kali ni, sila check email korang ya.

And to the rest, kalau rasa nak bagi testimoni and menang satu kotak Ephyra + gift + diskaun for future purchase, rajin-rajinkan diri hantar testimoni bergamba ke : health[at]xzizbiotech[dot]com



posted by aveo757 @ 5:01 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER