walk on wings, tread in air: Fleur by Mrs Him : LUNA <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Fleur by Mrs Him : LUNA
2014-03-19

Mengumumkan JEWEL shawl (yang ada pearls berjuntai kat tepi tu), dah boleh dikira SOLD OUT.
Cuma tinggal sehelai je kaler purple dalam stock.
Aku tak berkesempatan nak update kat form yang lepas, jadinya kesian yang tukang respond form. Terpaksa bagitau shawl dah abis, shawl dah abis, shawl dah abis. Jadi untuk memudahkan keje, aku bagitau kat sini - JEWEL SOLD OUT. Thank you so much kepada yang beli. Atas permintaan, aku akan usahakan produce JEWEL lagi, maybe dengan color yang berbeza. Tapi tak cepat la ya, sebab ada 2 product tengah queue. Maybe lepas-lepas tu aku naikkan. Atau maybe tunggu nak raya sok.

Ok this is LUNA shawl.
Third time re-stock. Habis ni, habis ok. Aku tak buat dah.
Yang ni shawl reactagular biasa, size 150cm x 65cm, material chiffon.
Samada kau boleh gayakan shawl ni dengan kedudukan pearls di atas, atau pun pearls di bawah.
Kalau di bawah, dia jadi macam ni :


Gambar takleh besar. Sebab ni bukan objek yang harus difokuskan.
Sesape berminat nak dapatkan LUNA, boleh isi form kat bawah. Gamba paling bawah sekali memang aku sengaja masukkan sebab shawl JEWEL Purple tu tinggal last piece. Kalau nak, silakan order.


LUNA Jovial Peach
SOLD OUT


LUNA Hot Pink
 SOLD OUT


LUNA Gutsy Grape
SOLD OUT


LUNA Fresh Lemon
 SOLD OUT


LUNA Florida Gold
 SOLD OUT


LUNA Emerald Green
 SOLD OUT


LUNA Dark Red
 SOLD OUT


LUNA Cherimoya Green
 SOLD OUT


LUNA Black
 SOLD OUT


JEWEL Purple
 SOLD OUT




Name:
Email Address:
Color RM38.00 : LUNA Jovial Peach
RM38.00 : LUNA Hot Pink
RM38.00 : LUNA Gutsy Grape
RM38.00 : LUNA Fresh Lemon
RM38.00 : LUNA Florida Gold
RM38.00 : LUNA Emerald Green
RM38.00 : LUNA Dark Red
RM38.00 : LUNA Cherimoya Green
RM38.00 : LUNA Black
RM39.00 : JEWEL 07 (purple)
Quantity
Delivery Address
Contact number
Remarks

posted by aveo757 @ 10:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER