walk on wings, tread in air: Ia kembali lagi <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Ia kembali lagi
2014-01-06


Peminat-peminat jeans Superdry, ni new jeans ready untuk dilepaskan.
Jeans ni umur dia baru lagi. Lagi tua umur skinny jeans aku. Sebab tu aku naikkan jeans aku dulu baru jeans Superdry ni.

Macam biasa, sape nak, boleh isi form di bawah.

Harga jeans ni RM110 free postage.
Ada size : 31, 31, 32, 33, 34 dan 36.

Memandangkan T Shirt yang dulu tu masih ada beberapa helai lagi, En Wan buat combo deal RM150 (jeans + T shirt).
Tapi ada T Shirt yang dah habis size.
Boleh refer pada gamba T Shirt di bawah untuk check available size and color.

Tapi, kalau korang dah penah beli mana-mana  T Shirt di bawah ni, korang dapat beli jeans dengan harga RM100 only. Untuk yang ni, please pilih option "Special".





Name:
Email Address:
Jeans Size 30, RM110.00
Size 31, RM110.00
Size 32, RM110.00
Size 33, RM110.00
Size 34, RM110.00
Size 36, RM110.00
Combo, RM150.00
Special, RM100.00
Quantity
Address
Contact number
Remarks


posted by Diana Ishak @ 12:09 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER