walk on wings, tread in air: Ia kembali lagi <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ia kembali lagi
2014-01-06


Peminat-peminat jeans Superdry, ni new jeans ready untuk dilepaskan.
Jeans ni umur dia baru lagi. Lagi tua umur skinny jeans aku. Sebab tu aku naikkan jeans aku dulu baru jeans Superdry ni.

Macam biasa, sape nak, boleh isi form di bawah.

Harga jeans ni RM110 free postage.
Ada size : 31, 31, 32, 33, 34 dan 36.

Memandangkan T Shirt yang dulu tu masih ada beberapa helai lagi, En Wan buat combo deal RM150 (jeans + T shirt).
Tapi ada T Shirt yang dah habis size.
Boleh refer pada gamba T Shirt di bawah untuk check available size and color.

Tapi, kalau korang dah penah beli mana-mana  T Shirt di bawah ni, korang dapat beli jeans dengan harga RM100 only. Untuk yang ni, please pilih option "Special".





Name:
Email Address:
Jeans Size 30, RM110.00
Size 31, RM110.00
Size 32, RM110.00
Size 33, RM110.00
Size 34, RM110.00
Size 36, RM110.00
Combo, RM150.00
Special, RM100.00
Quantity
Address
Contact number
Remarks


posted by aveo757 @ 12:09 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER