walk on wings, tread in air: Habis <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Habis
2013-12-19

Rabu lepas, aku up status kat FB nak carik telekung ekslusif. Bukan nak bagi orang, saje je nak pakai sendiri. Ramai yang bagi suggestion mana tempat aku boleh beli. Aku check semua website and page yang dorang bagi. Tapi mata aku cam terkesima bila tengok collection kat sini :


ERA ALEM.

Aku ni jenis kalau datang penyakit nak beli tu, memang aku taknak drag lama-lama, takut kang tak jadi beli. Kebetulan owner reply PM aku cepat so senang la citer dia. Esoknya aku terus bayor, lusa dapat dah. Sebenarnya aku nak carik telekung putih with kerawang or sulam-sulam yang heavy. Sekali tersangkut pulak kat telekung color. Selalu aku nampak orang jual lycra. Tapi yang aku beli ni satin velvet. Simple je design dia tapi nampak stunning sebab lace dia tu. Jadinya merembat la 2 helai.

Yang putih tu tajuk dia telekung floral batik. Cantik sangat, warna-warna pastel. Yang putih ni aku lom rasmikan lagi. Tapi dah rasa kain kain dia sedap - Japanese cotton.


Aku pilih yang ni la.
Satin dia tebal tapi tak panas.
Oh yes, aku printscreen dari henfon je sebab aku type ni guna henfon. Line unifi slow nak mamfus ini malam.

Yang best adelah bila owner tu tanya aku ni :


Aku tanya soklan yang sama almost everyday kat customer-customer biotech aku especially those yang nak beli instrument. Cam best pulak kali ni orang pulak yang tanya aku "Berapa budget?".

Ada banyak telekung yang cute-cute kat sini. Silakan gugel. Actually aku nak promokan sekali page-page telekung yang aku masuk hari tu tapi payah la guna henfon ni. Dah la jari jari aku gabak. Asik typo je. Next time ya.


Gigih si ERA ALEM memintal reben siap ada kad love bagai dalam kotak tu, sekali dapat kat tangan panglima ni.. selesaiiiii. Riben kemana, kad kemana.

Dia ni kan memang pelik sikit la. Yang jadik bahan mainan dia semuanya yang bukan toys. Aku rasa dia pun ada ciri-ciri nak jadik McGyver macam aku kecik-kecik dulu. Aku dulu pun suka pakai rantai Mak Aji kat kepala. Pastu berangan jadik Cleopatra. Tapi aku takde la pailang macam ni ni depan-depan mak ko jahanamkan barang kan. Aku 'pandai jaga hati' sikit. Kalau nak main harta-benda mak tu main time dia takde. Pastu simpan balik. Kalau time main tu tetiba rantai putus, campak je la bawah katil. Hahaha. Bukan apa, taknak kecoh-kecoh je. Kalau tetiba dia mencarik tu kita dendiam je sudeyyy. Kalau tak jumpa, selamatttttt. Kalau jumpa, get ready tadah bontot.

Oh yes, gift mp3 player tu dah habis. Bila aku cakap available lagi ompek bijik berjujuk pulak email masuk. Kan aku dah cakap aku ada 100 bijik je. Len kali cepat-cepat ya. Seb baik ada gift lain untuk replace. Serba-salah lak aku. Apa-apa pun thank you sebab accept alternative gifts.

Ok, esok esok sambung.
Nyampah pulak aku update blog pakai henfon ni.


posted by aveo757 @ 11:02 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER