walk on wings, tread in air: Perfume - masa untuk mengemas! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Perfume - masa untuk mengemas!
2013-11-29

En Wan kata ingatkan bila aku cakap aku duduk rumah tak gi mana-mana, dia boleh la lega sikit. Selama ni risau gak wife dia keluar sana sini, kejap ke sana, kejap ke sini, balik dah senja-senja, takut apa jadik kat luar. Bila aku cakap minggu ni aku nak lepak kat rumah je, dia rasa lega sikit. Rupanya tak. Dia cakap aku duduk rumah rupanya lagi bahaya. Sebab bila duduk rumah aku akan 'mengerjakan' harta-benda aku hambat bawak keluar. Terpisat-pisat En Wan tengok kelmarin aku buang 50% of shawl-shawl aku. Actually bukan buang, aku taknak pakai dah, pastu si Lenny nampak aku kemas-kemas lemari, dia dah standby kat tepi. Dia tau dah majikan dia punya sawan dah sampai. Aku syak Lenny ni esok balik Indonesia bukak car boot sale.


 Coco Mademoselle guwe tak let go ya..itu guwe nak pakei.

Ok, semalam aku kemas-kemas laci and pandang balik perfume-perfume aku.
Ternyata, memang aku ni bukan bangsa yang pakai perfume. Aku suka kumpul je, tapi pakainya tak. Simpan pun buat apa kan. Ni aku let go harga murah sikit dari harga yang aku beli. Cuma yang takde kat sini :

Lola Marc Jacob
Clinique Happy
CK Eternity
Elizabth Arden Beauty
Gucci Flora
Chloe
Ralph Lauren Romance
Nina Ricci Apple

Yang ni semua aku dah bagi kat kaum klorga, ipar duai and Lenny.
Yang aku simpan adelah JPG Classic, JPG Summer, Elizabeth Arden Pretty sebab ada sentimental value :)
 

 Miniature Juicy Couture, 5ml each, EDT. -  SOLD
Beli kat LCCT last month.
RM120 free postage
Tak pernah guna lansung, bukak botol untuk test bau je.


  Miniature Thierry Muller - SOLD
Alien, 6ml, EDP.
Angel, 5ml, EDP.
Angel, 3ml, EDT.
Womanity, 5ml, EDP.
Beli kat LCCT last month.
RM120 free postage
Tak pernah guna lansung, bukak botol untuk test bau je.


   Miniature Prada - SOLD
Prada Cany, 7ml (Satu EDT, satu lagi EDP)
Prada Infusion D'Iris, 8ml (Satu EDP, satu lagi EDP Absolute, satu lagi EDT)
 Beli kat LCCT last month.
RM120 free postage
Tak pernah guna lansung, bukak botol untuk test bau je.
 

 Valentina by Valentino, 80ml, EDP -  SOLD
Beli RM340 from Shoppaholic
Let go RM180 free postage.
 

 La vie est belle by Elizabeth Arden, 50ml, EDP -  SOLD
(sekali dengan travel perfume dia)
The latest perfume aku rembat awal bulan ni.
Beli kat kaunter RM285.
Let go RM190 free postage

 
 Fight of Fancy by Anna Sui, EDT, 75ml.
Beli harga RM220 kat Shah Fragrance.
Let go RM120 free postage.



 Flower by Kenzo, 100ml, EDT. - SOLD
Beli harga RM350 kat Lazada.
Let go RM190 free postage.

 
 Rose Essential by Bvlgari, 100ml, EDP. -  SOLD
Beli RM230 kat Shah Fragrance.
Let go RM130 free postage 


 Green Tea Camellia by Elizabeth Arden, 100ml, EDT. -  SOLD
Beli kat kaunter harga RM240
Let go RM130 free postage


 Miracle by Lancome, 50ml, EDP. -  SOLD
Beli kat Langkawi harga RM270.
Let go RM150 free postage


Lovely by Sarah Jessica Parker, 100ml, EDP - SOLD
Aku beli harga RM180 kat Shah Fragrance.
Aku let go harga RM100 free postage.
 

 XX by Hugo, 100ml, EDP - SOLD
Beli kat kaunter, RM260.
Let go RM140 free postage
 

 Tresor in Love by Lancome, 75ml, EDP - SOLD
Beli kat kaunter, RM260.
Let go RM130 free postage

 
 Chance by Chanel, 100ml, EDT (tester) - SOLD
Beli kat Eva Parfum, RM350.
Let go RM190 free postage.


 Signorina by Salvatore Ferragamo, 100ml, EDP (tester) - SOLD
Beli harga RM270 kat Shah Fragrance.
Harga untuk 50ml non-tester pun dah RM250.
So yang 100ml tester ni, aku let go RM150 free postage.

 
 Truly Pink by Vera Wang, 100ml, EDP. -  SOLD
Harga retail RM280.
Let go RM150 free postage.



 Live LUXE by JLo, EDP, 100ml -  SOLD
Beli kat Shah Fragrance, RM160.
Let go RM100 free postage.
 

 Miss Dior by Christian Dior, 100ml, EDT (tester) - SOLD
Beli kat Eva Parfum, RM225
Let go RM130 free postage
 

 Guilty by Gucci, 75ml, EDP - SOLD
Beli kat Shah Fragrance, RM270
Let go RM150 free postage

 

Be Delicious by DKNY, 100ml, EDP -  SOLD
Beli harga RM210 kat Shah Fragrance.
 Let go harga RM120 free postage.


 212VIP by Carolina Herrera, 80ml, EDP
Beli kat Perfume Malaysia, RM280.
Let go RM150 free postage.

 
 Beautiful by Estee Lauder, 75ml, EDP -  SOLD
Beli kat Tokyo, Narita Airport, RM380.00
Let go RM200 free postage
 

 Guess by Guess, 75ml, EDP -  SOLD
Beli kat Langkawi, RM160
Let go RM100 free postage



The Beat by Burberry, 75ml, EDP. - SOLD
Beli harga RM200 kat Shah Fragrance.
Let go RM110 free postage. 


Aku tak dapat nak respond kat FB ya sebab pagi ni tengok FB aku berderet semua tanya pasal perfume. So please email : aveo757@yahoo.com

Perlu diingat, perfume ni semua takde kotak sebab aku dah buang kotak-kotak dia semua.
Dah, nak makan.
Jadik lapar aku dek penat adjust gamba biar tak nampak kepala.

Thank you.



posted by aveo757 @ 12:19 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER