walk on wings, tread in air: Fleur by Mrs Him : Luna <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Fleur by Mrs Him : Luna
2013-10-14

Setelah sekian lama aku menge-pause-kan shawl-shawl aku, ok now start balik.
Actually lepas raya hari tu sepatutnya aku launch shawl-shawl ni, tapi aku tak terkejar dengan benda-benda lain, jadi rilek brader brader rilek. So now, dah siap. Inipun tak semua color. Ada lagi 4 color insyallah sempat siap minggu ni, next week aku up gamba untuk 4 lagi color : sky blue, cocoa, khaki and grey.

Plannya nak mintak model pakai, tapi sebab ada 4 lagi color masih lagi dalam proses, so aku kena tunggu all baru boleh buat proper shooting. Memandangkan aku dah letak teaser shawl ni kat FB Fleur, jadi ada yang dah nak order. So ni aku up dulu supaya boleh place order. Kendian-kendian kita suruh model pakai.

This is high grade chiffon, jenis tak licin. Jadi jangan risau if dia melepek jatuh.
Gamba adelah berbeza bila disnap, jadi aku letak sekali actual color kat bawah kiri gambar.

Price : RM33/pc only (without transport)
Material : High grade chiffon
Size : 150 x 65cm (cukup labuh untuk tutup dada)

Postage untuk 1-3 helai adelah RM6 (Peninsular) and RM10 (Sabah/Sarawak).
Silalah beli sekali 3 untuk penjimatan berganda.
Kalau beli more than that nanti aku bagitau berapa postage ya.
Boleh isi form kat bawah :


 Code : BD1
SOLD OUT


 Code : BD2
  SOLD OUT


 Code : BD3
SOLD OUT


 Code : BD4
SOLD OUT


 Code : BD5
SOLD OUT


Code : BD6
SOLD OUT


   BD7
   SOLD OUT


  BD8
 SOLD OUT



 BD9
 SOLD OUT


 BD10
   SOLD OUT


 

Name:
Email Address:
I would like to purchase Code : BD1
Code : BD2
Code : BD3
Code : BD4
Code : BD5
Code : BD7
Code : BD8
Code : BD9
Code : BD10
Quantity
Address
Contact Number
Remarks

posted by aveo757 @ 3:10 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER