walk on wings, tread in air: Sabar itu separuh dari iman <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Sabar itu separuh dari iman
2013-09-25

Frens, 

Yang order Ephyra promo harap bersabar ya. Aku lom sempat nak fokus pada email aveo757@yahoo.com. Aku nampak email-email korang. Dapat reply sikit2 mana yang sempat. 

Now busy siapkan keje - keje opis. 
Barang nak ke Vietnam pun tak siapkan lagi ni. Orang kat Vietnam ni pulak asik la call bila aku nak email-email segala. Rasa cam nak off henfon je. 

Dalam mode busy gila.

Pagi ni laptop aku buat hal now terpaksa kuarkan balik laptop lama and menggagau install banyak benda. 

Email je la dulu ya. 
Time-line lunch kang aku cuba reply sikit. 
Tu pun kalau sempat lunch la... 


Diana Ishak
Sent from Samsung Mobile
posted by Diana Ishak @ 12:40 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER