walk on wings, tread in air: Shoppaholista <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Shoppaholista
2013-09-26



Baru je last week aku cakap nak let go perfume-perfume aku.
Tetiba minggu ni jumpa port baru beli perfume.
Terpaksa la aku kelebet-kelebet apa yang patut kot la ada perfume yang best-best ke kan...walau tak pakai. Janji beli dulu. Time nak pakai sok dah ada.

Banyak gak ready-stock kat Shoppaholista ni.
Tapi blom sebanyak Shah Fragrance lagi. Tapi harga Shoppaholista ni lebih kurang harga aku beli kat Shah Fragrance. So now at least aku ada beberapa tempat untuk beli perfume. Good for us la kan, lagi banyak seller maknanya lagi banyak pilihan and kita pun boleh buat lebih banyak perbandingan.



Bila dah tengok photo album mula la aku gatal nak PM bagai kan...
Eh tapi betul, bila aku belek-belek gamba dalam album dia ni, banyak perfume yang aku belum ada.
Kalau korang yang dah pernah beli mana-mana perfume dalam gamba ni, apakata korang letak review kat ruangan komen setiap gamba. At least dapatlah aku tau cemana bau dia. Kalau sweet katakan sweet. Kalau strong kata strong. 

Macam Elizabeth Arden Beauty (model Zeta Jones) tu aku rasa sesuai pakai malam la sebab bau dia strongggggggg gila. Kalau pakai siang dah jadi tengik bau dia. Ala-ala Dior Poison la. Aku takleh pakai Poison tu. Rasa berbahang je badan aku sampai berpeluh. Bau dia kuat sangat. Tapi memang boleh buat orang menoleh la kalau kau lalu sebelah. 

Lagi satu Hypnose. Aku rasa Hypnose pun strong. 
Elizabeth Arden tu aku sembur sikit terus pening pastu aku bagi mak mertua aku. 

Macam Nina Ricci yang Apple tu pun bau dia macam hmmmmm....camana eh nak describe. Kira macam bau dia takleh masuk kat aku la. Aku try gak sembur 3-4 kali pakai tapi macam aku jadi gelisah je pastu. Last-last dapat kat bibik Lenny.

Calvin Klein pun sama, apa tajuk ntah lupa. Yang tu aku rasa pelik je bau dia tengik semacam tapi bila aku bagi Mak Aji cium, dia kata dia suka bau strong macam tu, maka servis bertukar tangan.

Beautiful Estee Lauder pun strong. Aku beli dah 3 kali tapi tak pakai. Buat sembur-sembur atas katil, dalam kereta...Nak tau sebab apa aku beli?
Ngeh ngeh ngehhhh.
Sebabbbbbbbbbbbbbbbb...jatuh cinta dengan buku Lagenda Budak Setan.
Sape baca buku ni tau apa kaitannya dengan Beautiful tu.

Aku suka yang soft-soft cas-cas ayu solehah gitu, antara bau ngan tak bau je.
Like Anna Sui Flight of Fancy, Lancome Miracle, Elizabeth Arden Green Tea and Truly Pink Vera Wang. Tapi jarang pakai pun.


Ni bukti aku jarang pakai perfume.
Sampai berabuk botol perfume aku.
Aku letak dalam laci, done. Duduk la kau kat situ dendiam.
Kalau teringat baru aku pakai.

 
 
SHOPPAHOLISTA bagi aku try Vera Wang ni. Try dan ambik terus la kiranya.
Lembut je rupanya Truly Pink ni, selembut warna dia.
Aku pakai ni masa nikah cousin aku.
Aku suka bau-bau yang macam bau macam tak cenggini.
Kalau sesape nak bau soft, boleh try ni.



Kat sini ada gift set also.
Kalau nak bagi for birthday ke, hantaran ke, pun boleh.
Senang, takyah gi kaunter. Tinggal lagi ko takleh test bau dia la.
Kalau nak beli, nak tanya harga, nak tanya stock, nak mintak carikkan perfume, boleh ke KLIK HERE

No phone pun ada sekali kat flyer atas tu.
Call and boleh bercakap dengan owner dia nama Yana.
Dunweery, ni tak tipu punya worang, kalau tipu aku tau nak carik dia kat mana. Ngagagagaga.


posted by aveo757 @ 2:44 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER