walk on wings, tread in air: Button <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Button
2013-05-22

Lawan tokey sangat laki aku ni.
Aku sibuk produce baju untuk raya dia pun sama sibuk dalam senyap-senyap tau-tau dia bagi aku slide ni untuk tepek kat blog. Patut la malam-malam bertapa kat bilik Redza sampai 3-4 jam siap kunci pintu bagai punyalah P&C la konon. Taknak kasik competitor dia ni tau plan dia nak publish promo for raya. Puiii.

Tadi masa dia explain kat aku nak buat gitu gini gitu gini aku terpandangkan slide excel dia.
Gilerrrrrrrrrrrrr. Member buat sales forecast siap ada pie chart Superdry kauuuuu.
Uihhh, takut aku. Kang silap-silap kompeni aku pun dia ambik alih. Wakakakaka.

Now dia takde, dia keluar pi stadium tengok bola. Tak tau la sape lawan. Tganu la kot kan.
So seblom keluar tadi dia dah berjanji nak rasuah aku meatball Abang Burn kalau aku publishkan entry dia ni. Meatball punya pasal, laju-laju aku update blog.

Sebenarnya nak bagitau jeans Superdry yang ditunggu-tunggu sudah sampai last week. Tapi aku pack sangat tak sompek nak masukkan slot entry Superdry dia ni. Kali ni En Wan bawak masuk 3 guni terus. 3 guni dengan 3 design yang berlainan. Kali ni En Wan bawak size yang lebih vary. Tapi aku tak sure berapa helai setiap size setiap design, so sape cepat dia punyo. Sila refer offer dia di bawah :



Seluar memang dah ada, kalau nak beli terus boleh je.
Cuma dia cakap kot kot la ada sesape nak book dulu and post kendian-kendian especially nak mintak post dekat-dekat raya ke kan. So kalau nak book, cuma RM20 je. Nanti dia simpan la untuk kau. Tapi booking hanya sehingga 7 Jun je. Full payment kena buat sebelum 21 July.

Kau boleh beli jeans sehelai.

Kalau nak beli jeans 2 helai, jeans yang kedua dapat RM10 off.

Kalau nak beli 3 helai, jeans kedua dan ketiga off RM10....dan seterusnya.

Agak-agak lepas beli jeans nak beli T Shirt, kau boleh dapat T Shirt dengan harga RM15 off dari harga asal. T Shirt ni adelah T Shirt yang dah publish dulu-dulu, masih ada a few helai lagi in stock. Ada 7 design je, yang lain semua dah sold out.

Kalau ada apa-apa kemuskilan nak tanya, boleh email wuw757@yahoo.com (ni email En Wan, bukan email aku. Selalu En Wan kata orang mukadimah kat email "ASW Kak Di").

Kali ni En Wan bawak masuk tema dia "Superdry Jeans Button" :



Kalau tengok kat gamba jeans SDJ-005 ni, ada tulisan SUPERDRY kat belakang. Yang ni smart sikit aku tengok. Sebab En Wan pakai satu.



SDJ-007 : Yang ni kaler dia lagi faded dari SDJ-005



SDJ-009 : Dalam dia mcm ada stripe

Ok yang ni T Shirt yang dapat RM15 off.
Dia ada tulis situ berapa kuantiti je lagi tinggal untuk setiap size.
Yang lain semua yilekkk.

Baiklah, itu saje kali ini. Saya nak tengok tv.
Kalau En Wan balik kang dia tak bawak meatball aku, siap dia. Esok aku delete entry ni. Huahuahuah.
Sape yang nak beli 2nd jeans atau T Shirt sila nyatakan size kat ruangan Remarks.
Seperti biasa, FREE POSTAGE.



Name:
Email Address:
Jeans : SDJ-005 : RM130.00
SDJ-007 : RM120.00
SDJ-009 : RM120.00
Size : 29
30
31
32
33
34
36
38
My second jeans (if any) SDJ-005
SDJ-007
SDJ-009
None
My T Shirt (if any). T Shirt A : RM45.00
T Shirt B : RM45.00
T Shirt C : RM45.00
T Shirt E : RM45.00
T Shirt G : RM45.00
None
Quantity
Address
Phone number
Remarks (if any)

posted by aveo757 @ 9:50 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER