walk on wings, tread in air: Vaccine <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Vaccine
2013-04-09

 

Aku terima this mesej pagi ni.
Baru-baru ni ada ternampak jugak kat newsfeed, baca sekali imbas and done. Nampak la jugak ada yang bergaduh memberikan pendapat and hujah masing-masing tapi aku malas nak join. Until this morning reader mintak aku carikkan jawapan. Kalau bab-bab perubatan ni aku terus tuju kat aunty aku je. This aunty la yang banyak bagi aku nasihat masa kes aku mengandung Rayyan dulu. 

 
 
Ni petikan dari link yang reader tu provide. Basically, the book bagitau yang vaccine semuanya ada porcine source and selama ni kita bagi anak-anak kita suntikan dari bahan terlarang. 


 Lalu aku pun men-sms Aunty Izan (Dr Nazrila Hairizan Nasir, Family Medicine Specialist di KKM) :







So parents, vaccine yang diberi di hospital kerajaan adelah halal dan selamat. Kalau kat private wallahualam.

Harap dapat manfaat.









p/s : maaf, tuan punya blog sakit mata, jadi entry yang ringkas2 je.
 




Best Buy Deal Ephyra : Click here and fill up the form
posted by aveo757 @ 10:51 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER