walk on wings, tread in air: Fleur by Mrs Him : English Rose & Paisley <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Fleur by Mrs Him : English Rose & Paisley
2013-04-10


 

Shawl hitam bunga-bunga rose ala-ala english roses ni aku pernah beli tahun lepas.
Lepas aku pakai, reader mintak aku bawak masuk and aku penah bawak masuk sekali. Bulan lepas aku gi carik balik shawl ni and jumpa! So kepada yang book tu silokan lah buat payment. Hakak dah email dah malam tadi. Walaupun sakit mato, gigih akak email. Aku ada bawak masuk extra beberapa helai kot ada yang berkenan sama.

Kalau yang ada paypal, boleh pergi website www.fleurcloset.com.
Kepada yang nak buat offline payment boleh isi form kat bawah. Walaupun akak sakit mato tokangkang atas katil ni, akak boleh reply guna blekberi. Don't worry. 




 Paisley Shawl
Material : 100% wool
Size : 206 x 66cm

Paisley 001
 SOLD OUT



Paisley 002
 SOLD OUT


Paisley 003
SOLD OUT 


Paisley 004
 SOLD OUT




English Rose Shawl
Material : 100% polyester
Size : 200 x 75cm

English Rose 001
SOLD OUT


English Rose 002
SOLD OUT




Name:
Email Address:
I would like to purchase Paisley 001, RM40.00
Paisley 002, RM40.00
Paisley 003, RM40.00
Paisley 004, RM40.00
English Rose 001, RM45.00
English Rose 002, RM45.00
Quantity
Address
Contact Number
Remarks




Best Buy Deal Ephyra : Click here and fill up the form
posted by aveo757 @ 12:42 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER