walk on wings, tread in air: Iklan best ada di sini <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Iklan best ada di sini
2013-04-05




Zafiesya Collection 
(klik link di atas)
 
Ini adelah bisnes reader. Bukan bisnes aku. So, apa-apa hal boleh ke FB page dia ya. Dia jual brooch saja. Cantik-cantik especially yang pearls. Aku memang tengah gila brooch pearls so bila tengok kat FB dia ni, hmmm..not bad. Harga pun range RM25-45 je. Rayo nak dokek ni. Apo laie. Silo an lahhh.




(klik link di atas)


Sebenarnya English Cotton yang ada kat Cotton BFF ni banyakkkkkkkkkkk sangat. Tapi aku cuma tepek paisley design je sebab tak boleh tahannnnnnnnn paisley sangat 'in' tahun ni. Baju kurung raya aku tahun ni pun paisley (pecah rahsia dah tempah baju raya). Paisley kat Cotton BFF memang cantik-cantik. Tak caya pi FB dia and korang leh tengok gigil ke tak tengok kain-kain kat sana. Silap-silap gigit jari sebab kejap-kejap sold out.


Serba sedikit tentang Cotton BFF :

+ Contest Like & Share kat FB tengah ongoing. Senang je. Like page & share pic kt wall. Tamat on 18 April. 1st winner akan dapat kain free. 2nd winner sy bg 50% diskaun.
+ Design-design baru akan di-release every week dan setiap design tu limited quantity ya.

+ Kain cotton jenis sejuk, senang iron, tak perlu basuh/celup air sblm hantar jahit (tapi just to be safe takut kecut, better celup), tak terlalu nipis dan tak terlalu tebal.

+ Lagi banyak beli, lagi untung dan save. 1 kain RM70, 2 kain RM135, 3 kain RM200.

+ Spec kain ni: 3.5meter, bidang 60. 

+ Nak save cost lagi, boleh COD di LRT Bandar Tasik Selatan, Tesco Extra Mutiara Damansara or PKNS Shah Alam.

+ Bukan aku yang jual juga. Yang ni reader punya bisnes.




 
Matsu Photoshoot
(klik link di atas)

ATAU

Email : matsuphotoshoot@gmail.com
HP : 013-3656700


Matsu Photoshoot menawarkan perkhidmatan fotografi untuk pre/post wedding, majlis pertunangan, pernikahan, persandingan dan sebagainya. Antara pakej yang ditawarkan adelah :

Outdoor Package
+ pre/post wedding, family, maternity photoshoot
+ 2 hours coverage
+ DVD copy (unlimited photo)
+ RM50 sahaja (RM50 okkkkk. Kau ada???)


Engagement Package

a. Shoot and Burn Package
+ DVD copy (unlimited photo)
+ Free outdoor session
+ RM250

b. Full Package with Album
+ photobook album
+ DVD copy (unlimited phot0)
+ Free outdoor session
+ RM350


Wedding Package

a. Shoot and Burn Package
+ DVD copy (unlimited phot0)
+ pre/post wedding session
+ outdoor session
+ RM500

b. Full Package (with album)
+ photobook album
+ DVD copy (unlimited photo)
+ free pre/post wedding session
+ free outdoor session
+ RM650

[harga adelah tak termasuk kos pengangkutan sekiranya photoshoot dilakukan di luar Kuala Lumpur]








p/s : ohh..sangat lega dah selesaikan amanah orang. Now boleh balik untuk makan karipap. Bye.

posted by aveo757 @ 5:06 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER