walk on wings, tread in air: Fleur by Mrs Him : Kegilaan terbaru <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Fleur by Mrs Him : Kegilaan terbaru
2013-04-28

Aku memang dah gila dengan Paisley. Semua benda aku nak buat ada tempias Paisley.
Reader yang request "Kak Di, bila nak bawak masuk shawl two tone lagi?"

Adaaa.
Anda hanya perlu bersabor je.
Aku sedang sehabis baik men-juggle time ni.
Now peplum kurung tinggal 8 helai je lagi nak dihabiskan.
Lepas tu aku terus proceed kepada untuk release satu new design peplum.
Then blouse pulak, also bercirikan paisley.
Jadi, yang request two tone shawl tunggu ya. Shawlnya dah ada cuma aku takleh nak keluarkan semua serentak. Sebab aku kena balance-kan dengan entry-entry lain.

Ok, ni new shawl :


Corak Paisley tapi two tone, with plain color.
Design O-RED
Yang bahagian bercorak tu material polyester.
Yang plain tu aku pun tak pasti, it's not cotton, tapi material dia memeri and sangat soft dan sejuk and senang dibentuk. Kiranya shawl design ni ada 2 material berlainan.



Material : Polyster (bercorak) + soft material jersey-like (plain)
Size : 204 x 90cm
Price : RM55.00

SOLD OUT


SOLD OUT

SOLD OUT



Yang ni pulak re-stock kali kedua.
Material : Polyester
Size : 170 x 70cm
Price : RM30.00

SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT



Name:
Email Address:
I would like to purchase 12101604 Beige, RM55.00
12101604 Hot Red, RM55.00
12101604 O Red, RM55.00
12032007 Blue, RM30.00
12032007 Black, RM30.00
12032007 M Blue, RM30.00
12032007 Lilac, RM30.00
12032007 Green, RM30.00
12032007 Coffee, RM30.00
Quantity
Address
Contact Number
Remarks

posted by aveo757 @ 10:41 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER