walk on wings, tread in air: Free gift tu adelah misteri <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Free gift tu adelah misteri
2013-04-16

Ni aku nak bagitau kat pengguna Ephyra yang beli Best Buy Deal RM390 + Free Gift baru-baru ni.
Korang punya aku tak pos lagi tau, aku pos semua yang beli sekotak.
Puncanya sebab free gift-nya tak sampai lagi, insyallah sampai Khamis. Actually boleh je kalau korang nak aku pos tapi takde la free gift-nya. Free gift tu aku sesaja nak bagi so bagi ke tak bagi ke sama je harganya tapi aku saje nak bagi. Hadiah of cos la misteri. Hahah. Sangatttttttt.

Yang 1st batch hari tu semua yang beli Best Buy Deal aku bagi bag organizer. Cenggini rupa dia :



Ada 9 color semuanya so tak semua orang dapat color yang sama.
Aku haruslah rembat siap-siap satu kan. Of cos rembat kaler PINK. Aku letak dalam Burberry aku. Burberry tu kan gabak. Susah benar aku nak carik barang. Asik nak memunggah je keje aku. So ada beg organizer ni maka semenggah la sikit dalam beg tu.

Free gift 2nd batch yang bakal sampai ni adelahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
...ada laaaaa.

Kalau yang beli Best Buy Deal baru-baru ni taknak tunggu Free Gift, email aku ya, nanti aku pos.



 Wearing shawl Patchwork Flower 001.

First attempt memakai shawl cotton. Not bad shawl cotton ni. Selalunya aku belasah silk and chiffon je. Tapi cotton selesa rupanya. Patut la budak-budak ramai yang pakai shawl cotton. Sejuk and selesa.

Interested kalu, boleh isi form di bawah.
Kalau yang nak abeli pakai paypal/credit card, boleh ke www.fleurcloset.com



 Patchwork Paisley 001
SOLD OUT

 
 
 Patchwork Paisley 002
SOLD OUT 


 
 Patchwork Paisley 003
 SOLD OUT



 Patchwork Butterfly 001
 SOLD OUT

 
 Patchwork Butterfly 002
 SOLD OUT


 Patchwork Butterfly 003
SOLD OUT 

 
 Patchwork Flower 001
SOLD OUT 


 Patchwork Flower 002
SOLD OUT 


Patchwork Flower 003
SOLD OUT 




Name:
Email Address:
I would like to purchase Patchwork Paisley 001, RM43.00
Patchwork Paisley 002, RM43.00
Patchwork Paisley 003, RM43.00
Patchwork Butterfly 001, RM43.00
Patchwork Butterfly 002, RM43.00
Patchwork Butterfly 003, RM43.00
Patchwork Flower 001, RM43.00
Patchwork Flower 002, RM43.00
Patchwork Flower 003, RM43.00
Quantity
Address
Contact Number
Remarks






Best Buy Deal Ephyra : Click here and fill up the form
posted by aveo757 @ 5:02 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER