walk on wings, tread in air: 150juta jenis kukis <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

150juta jenis kukis
2013-03-21

Ni namanya COMPETITOR.
Aku jual cookies dia pun nak jual cookies.
Nak je aku hempok budak ni.
Tapi sebab dia hensem and available, jadi kita relakan sajelah dia jadi competitor.

YES! Kukis ni adelah lelaki yang bikin. Bukan sebarang laki ni. Laki yang single and available, tu yang penting. Pandai masak okkkk. Seb baik jadi lelaki, kalau jadi pompuan ko takde RM30K, jangan mimpi nak pinang.
Kalau rasa-rasa nak rasa air tangan lelaki ini, silakan order.
Tapi kalau nak no henfon, alamat rumah dan gambar-gambar peribadinya, sila email aku. Wakakakaka.

 
Cookies & Cream 
(Oreo)


Chips & Nuts 
(Triple Chocolate chips: Dark, Milk & Mini chips + Pecan + Walnut + Almost )


Chocolate Mint 
(Chocolate chips & rice)


Nutella and Chips 
(Triple Chocolate chips: Dark, Milk & Mini chips)
 Boleh pilih nak semua or certain chips saje


Red Velvet cookies with with chocolate chips


Triple Chocolate chips
(Dark, Milk & Mini chips)
 Boleh pilih nak semua or certain chips saje


M&M 
(Cream, choc and M&M)


Chips and Raisins 
(Triple Chocolate chips: Dark, Milk & Mini chips)
 Boleh pilih nak semua or certain chips saje 


Selain dari tu, c&k ada offer Peanut Butter Cookies dan Pineapple Tart tapi buat masa ni takde gamba. 

Harga untuk semua kukis di atas adelah RM25/50pcs.
Postage kira lain. Postage adelah setiap hari Isnin.

To order, fill the form.


Name:
Email Address:
Selection of cookies Red Velvet cookies
Chocolate Mint
Nutella and Chips
Cookies & Cream (Oreo)
Chips & Nuts
M&M (Cream, choc and M&M)
Chips and Raisins
Triple Chocolate chips
Peanut Butter Cookies
Pineapple Tart
Number of products(s). One box contain 50 pieces
Postage Address
Special Request

posted by aveo757 @ 9:41 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER