walk on wings, tread in air: Teaser <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Teaser
2013-02-05

 

New website akan di-launch today. Tapi tak sure petang-petang or malam-malam kang. Ikut pada kesempatan.

Lepas ni semua urusan, be it tailoring, ready-to-wear and Ephyra, semuanya akan berlaku di sini. Boleh subscribe untuk dapatkan info-info terkini tentang any promotion.

Ada online payment thru paypal and credit card facilities. So kalau nak beli promo Ephyra tu lebih mudah, takde la sakit sangat nak mengeluarkan cash kan. Kalau takde paypal, boleh contact aku (button CONTACT) and nanti you all akan dapat banking details.

Oh yes, cardigan akan sampai esok petang. 10 warna semuanya, inventory akan di-update bila stok sampai, insyallah.

Now masa untuk bekerja dulu.
Later kita cerita lagi.


posted by aveo757 @ 10:32 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER