walk on wings, tread in air: Teaser <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Teaser
2013-02-05

 

New website akan di-launch today. Tapi tak sure petang-petang or malam-malam kang. Ikut pada kesempatan.

Lepas ni semua urusan, be it tailoring, ready-to-wear and Ephyra, semuanya akan berlaku di sini. Boleh subscribe untuk dapatkan info-info terkini tentang any promotion.

Ada online payment thru paypal and credit card facilities. So kalau nak beli promo Ephyra tu lebih mudah, takde la sakit sangat nak mengeluarkan cash kan. Kalau takde paypal, boleh contact aku (button CONTACT) and nanti you all akan dapat banking details.

Oh yes, cardigan akan sampai esok petang. 10 warna semuanya, inventory akan di-update bila stok sampai, insyallah.

Now masa untuk bekerja dulu.
Later kita cerita lagi.


posted by Diana Ishak @ 10:32 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER