walk on wings, tread in air: Sayang-sayangku.. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Sayang-sayangku..
2013-02-22
Sayangku sekalian,

Sorry, today blom sempat nak update blog pasal umrah. Pegang laptop untuk settlekan bil-bil and invoice company je. Ni pun aku kat luar settlekan barang-barang nak dibawa ke USM next week.

Aku nak bgtau next week aku dah start outstation semula, so Monday aku dah instruct Pos Laju pickup ephyra + flercloset punya barang.

Sape yang nak aku pos ephyra or barang-barang lain, please email aku order korang, aku nak buat packing weekend sebelum aku 'hilangkan' diri semula.

Please also provide full address + HP number sbb aku balik dari Mekah ada 2 package ephyra return sebab alamat tak dijumpai.

Thank you.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
posted by aveo757 @ 5:02 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER