walk on wings, tread in air: Teka teki <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\07532934260\46blogName\75walk+on+wings,+tread+in+air\46publishMode\75PUBLISH_MODE_HOSTED\46navbarType\75BLUE\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://www.dianaishak.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://www.dianaishak.com/\46blogFollowUrl\75https://plus.google.com/108023594649590263359\46vt\758062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


CONTACT ME

aveo757@yahoo.com
See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Teka teki
2013-01-30


 

Terharu dapat email reader tanya khabar.
Rupanya lama gak aku tak update blog. Sejak Sabtu lepas sampai semalam aku busy and berjalan ke utara. Kali ni bekerja mengankut satu rumah so paham-paham je la kalau dah bawak rakyat ni mana ada masa nak bukak laptop. Apa fungsi aku bawak laptop pun tak tau la. Pemberat kereta je.

Ni entry cepat.
Sebab aku nak keluar dah ni.

Oh by the way, yang email aku pasal shawl, cardigan, ephyra, etc, sorry ya kalau email sehari dua ni balas macam tak mesra, sebab aku seriesly takde masa yang panjang bila berjalan bersama rakyat jelata. Nak nak lagi En Wan. Semuanya nak cepat je. Kang kalau aku membalas sambil berjalan ada gak yang tergolek lagi sekali. So semua reply aku semuanya macam formal sangat. Sorry ya. Tapi rasanya semua aku dah balas.

Ok nak keluar.
Tetapi saya tinggalkan anda dengan satu teka teki :




Teka, di manakah saya?


posted by aveo757 @ 9:20 AM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

ONLINE SHOP

MEDIA CHANNELS




ADS
POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER