walk on wings, tread in air: 100% <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

100%
2013-01-04



Lama gila blog ni tak keluarkan 100% silk shawl kan?
Ok now shawl-shawl ni semua ada dalam stock.
Kalau berminat, terus email dan buat payment. Sape nak book, booking hanya akan di-hold untuk 24 jam sahaja.

Material : 100% silk
Pattern : Embroidery
Status : Instock
Size : 165cm x 55cm
Price : RM65/pc (tak termasuk postage)
Postage : 1-4pc = RM10 (maka belilah lebih dari satu untuk penjimatan berganda)
Email : aveo757[at]yahoo[dot]com



Wearing FUSCHIA shawl with FUSCHIA skinny jeans.
Baju tak jual. Kamera pun tak.



Wearing GREY shawl with BLACK skinny jeans.


 
Wearing PURPLE shawl with LIGHT PURPLE skinny jeans



Wearing GREEN


Ok, gamba aku toksah banyak-banyak sangat la kan, kang menyampah pulak orang tengok. Untuk gamba shawl yang lebih jelas, sila scroll bawah. Ada 12 color semuanya.
Silakan lah cuci mata dan pesanan anda pasti akan dilayan.
BUKAN JANJI TAPI PASTI! (credit to David Teo pinjam tagline)














PINK 
(gamba contoh takde, so aku kena pakai untuk tunjukkan kaler) 
Wearing WHITE cardigan, PINK skinny jeans and PINK shawl



GREEN TURQUOISE  
(gamba contoh takde so aku kena pakai untuk tunjukkan kaler)


posted by aveo757 @ 3:30 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER