walk on wings, tread in air: Superdry Jeans 38 dah ada orang ambik <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

MY YOUTUBE
TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Superdry Jeans 38 dah ada orang ambik
2012-12-05
Kesian pulak aku tengok email tanya Superdry saiz 38 sampai malam ni still masuk lagi. Aku tak sempat nak update seluar tu dari malam tadi lepas aku update lagi dah ada buyer. Don't worry, En Wan sedang usahakan sesuatu untuk korang.

Now ada extra saiz 31 Superdry, sorang customer aku kesian jugak ni, dia nak hadiah for husband dia tapi kecik pulak saiz. So now seluar saiz 31 available sehelai. Please email aku the soonest : aveo757@yahoo.com.

Tq.



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
posted by Diana Ishak @ 10:44 PM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

MY FB & IG




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER