walk on wings, tread in air: Superdry Jeans 38 dah ada orang ambik <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Superdry Jeans 38 dah ada orang ambik
2012-12-05
Kesian pulak aku tengok email tanya Superdry saiz 38 sampai malam ni still masuk lagi. Aku tak sempat nak update seluar tu dari malam tadi lepas aku update lagi dah ada buyer. Don't worry, En Wan sedang usahakan sesuatu untuk korang.

Now ada extra saiz 31 Superdry, sorang customer aku kesian jugak ni, dia nak hadiah for husband dia tapi kecik pulak saiz. So now seluar saiz 31 available sehelai. Please email aku the soonest : aveo757@yahoo.com.

Tq.



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
posted by aveo757 @ 10:44 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER