walk on wings, tread in air: Superdry <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Superdry
2012-11-20


Ingat tak dulu aku ada buat entry pasal sape nak kirim Jeans Levi - entry ni (klik)
Dulu zaman gila Levis and GAP.
Now zaman SUPERDRY!

Ok En Wan nak rembat Superdry pulak.
Ni semua pengaruh rancangan Jejak Jepun Zizan (ntah betul ntah tidak la aku main hentam je ni).
En Wan kata masa dia kat Jepun, Superdry takde la glemer mana. Tapi memang ramai la jugak orang pakai. Maybe dulu tak glemer la, skarang baru nak glemer kat Malaysia kot. Menjak si Zizan promote Superdry ni mencanak-canak pulak orang mencari Superdry.

Aku melayan je la En Wan nak ke TANGS 1-U check Superdry. Pastu ada satu hari tu dia pi TANGS mana ntah, semata-mata nak tengok Superdry gak. Tapi yang kali kedua tu aku malas layan. Dia pi sorang.


 Colouful gila T Shirt Superdry.
Tapi kat 1-U ni takdak jeans. Semua T Shirt. Ada jeans pun belah hujung-hujung bercampur dengan brand lain, tapi tak banyak. Memang kat 1-U fokus untuk T Shirt je kot.



 T Shirt dia mahal gak around RM140-160 sehelai.



 Oh gamba aku sudah semestinya. Tak kira lah walau di celah-celah baju.






Now, En Wan suruh aku bukak offer sape nak Superdry jeans?
En Wan nak pegi Jumaat ni, balik Isnin. Jadi, insyallah next week korang dah boleh dapat jeans tu. Dia akan try bawak balik T Shirt kalau ada yang cantik. Tu tak janji. Tapi murah memang janji.

Memandangkan dia pakai pattern ni, dia akan bawak balik the same pattern jugak, seperti di bawah. Harga RM120 with postage.
Mana ko nak dapat jeans Superdry harga cenggini kat Malaysia. En Wan kata even kat uptown yang original pun dorang jual RM180.











Amacam?
Interested?

Superdry Jeans for Men (Original)
Cutting type : Straight cut
Code : SDJ-01
Size : 30, 31, 32, 34, 35, 36 
(lebih dari tu aku tak sure ada ke tak, ni aku cut and paste je dari email dia. Hehe)

Sila email dia and nyatakan size apa nak. Nanti pandai-pandai la tanya nak bank duit camne. 
Email : wanmohd_ridzuan@hitachi-chem-sl.com.my

Before Jumaat ni ok?

Price : RM120 with postage.

SOLD OUT!
posted by aveo757 @ 12:31 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER