walk on wings, tread in air: Full <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Full
2012-11-21

Ok, kiriman skinny jeans ditutup. Actually tutup lama dah, Jumaat lepas. Tapi ada yang tetiba kurangkan dari 5 helai kepada 3 helai, dari 3 kepada 2, aku tak sempat nak annouce kekosongan tu kat blog sebab yang waiting list pun ramai. Cuma tu la aku tak dapat nak accept semua kiriman sebab space aku cuma boleh fit 50 helai je dulu. Yang request total ada 157 helai. Aku tak sure if next shipment aku nak dulukan yang waiting list ni or nak open untuk kiriman cardigan. *duck face*


 
Saje je gambar ni...nak bakar-bakar-kan korang yang nak kirim cardigan. Hehe..


Aku rasa, yang akan datang ni (maybe dalam 2 minggu lagi) adalah shipment terakhir aku tahun ni sebab selalunya kalau dah masuk December, aku akan place stok-stok kit aku awal supaya by mid dia dah sampai. Kalau mid Dec baru nak place order jawabnya mid Jan la sampai. Sebab bulan Dec ni dorang terlampau banyak cuti. Jadi, aku akan announce volume shipment aku next week.

En Wan kata ramai rupanya yang kirim jeans Superdry. Dia tak tau ramai peminat Superdry kat Malaysia. Of crosssss la ramai yang minat. Kau ingat harga jeans Superdry kat Malaysia ni dapat RM120? T Shirt dia alone dah RM140-160. Kalau jeans? Kau beli sehelai je jeans Superdry kat TANGS, terus dry poket kau. Now En Wan tengah figure out apekah caranya nak bawak balik jeans-jeans tu sebab limit baggage ko tau je la kan berapa. Tapi dia kata takpe, kalau ada yang berminat silalah email dia sebelum dia pegi Jemahat ni. Kalau dia boleh accept, dia akan cakap boleh accept.

Oh by the way, aku tak tau menahu pun now orang tengah dok boikot McD.
Aku dah lama tak update status kat FB, kalau ada pun Network Blog everytime aku publish entry, and upload photo kat timeline. Sebab aku malas nak ambik tau hal orang. Semalam, masa upload gamba kepok lekor, aku nampak ramai orang share pic orang beratur kat McD pastu ada caption "Apa nak jadi dengan orang Malaysia ni, omputih pun tau boikot McD..."


Aku macam woi apekah yang terjadi ke atas McD ni??

Oh rupanya ada burger free. Patutlah bergasak-gasak orang beratur.

Just a question, kenapa aktiviti memboikot ni bermusim?

posted by aveo757 @ 11:52 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER