walk on wings, tread in air: Edited : Peplum is in da house!!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Edited : Peplum is in da house!!!
2012-10-17

***Announcement: Ada sedikit perubahan pada ukuran baju peplum. Please check saiz baru yang aku edit kat bawah (scroll plis).
Anyways, ini adelah current inventory :

ALL SOLD OUT


Dan ini inventory untuk Shawl (sila klik, kaler taknak tukar pulak)


T20-A (SOLD OUT)

T20-B (SOLD OUT)

T20-C (SOLD OUT)

T20D (AVAILABALE)

T20E (AVAILABLE)

T20f (AVAILABLE)



Skarang kan sana-sini sibuk orang tempah style peplum kan.
Baju kurung apa semua sibuk orang nak style peplum.
Kepada customer-customer Fleur khasnya, yang tak dapat buat tempahan kurung peplum, apa kata korang beli siap ke baju peplum and suai-padankan dengan skirt or kain?

Pakai seluar cam dak Elly pakai ni pun cun dah.
Cun sangat-sangat dah ni!




Amacam?
Ada berani pakai cenggini time raya.
Bila lagi nak bergaya kan.


Ok, kalau berminat, sila serbu baju-baju peplum kat bawah ni :

 

Orange
SOLD OUT





White
SOLD OUT




Green
SOLD OUT


Size M Bahu : 36cm
Panjang Lengan : 56cm
Dada : 84cm
Pinggang : 74cm
Labuh (front) : 56cm
Labuh (back) : lebih labuh dari front (sila refer picture)

Size L Bahu : 37cm
Panjang Lengan : 58cm
Dada : 86cm
Pinggang : 76cm
Labuh (front) : 56cm
Labuh (back) : lebih labuh dari front (sila refer picture)

Selepas ukur dan masing-masing dah tau size apa yang sesuai.. boleh start order...
Emailkan pada 

PRICE : RM85 (FREE POSTAGE)

EMAIL : tsugoi12@gmail.com
Subject: PEPLUM ORANGE or GREEN or WHITE
Please provide your FULL NAME, ADDRESS and CONTACT NO.

posted by aveo757 @ 6:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER