walk on wings, tread in air: Later <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Later
2012-09-04
Aku, Elly and Mak Buyung


Buat masa ni aku sangatttttttttttttttt super duper lakalakalaka busy.
Patutnya hari ni aku ke Penang and Perlis tapi sumpah tak larat nak travel.
Telinga pun tak hilang berdengung lagi sejak makan ubat tahan mabuk semalam. Aku tak tau la ni ubat tahan mabuk ke ubat pelali tenuk. Series aku cam khayal je until now.

Semalam kat status FB aku dah update yang semua email dari customer Ephyra aku akan try to reply today bagi habis sebab Jumaat lepas BB aku telah menamatkan riwayatnya dalam besen foot massage. Tak tau la camana boleh menjunam ke dalam besen tau-tau je dah busuh kuyup bateri BB aku. Mati kutu aku kat sana takde henfon.

So semalam dah get new phone, separuh dah reply semalam jugak, lagi half today la kot. Tak dapat nak reply semua sebab letih gila.


p/s : Stok Ephyra selalu short skarang, so pasni aku akan tetapkan tarikh delivery. No more order today, get tomorrow. Don't worry aku tak lari punya.
posted by aveo757 @ 10:36 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER