walk on wings, tread in air: Gabra <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Gabra
2012-08-30

Isnin lepas aku masuk FB Ibal and nampak dia letak link video ni :



Kawan Ibal rupanya....
Aku tak tau la macamana agaknya kalau aku ada sekali dalam kelompok Ibal dan kawan-kawan dia, mau terkeluar isi perut aku gamaknya. Melayan perangai Ibal sorang pun aku dah tensen dengan dia punya tebiat.
Tapi aku suka dengan video kawan dia buat ni :



Happening kan?




By the way, semalam aku sangat gabra.
pagi ni demam.

Memang ni lah penyakit tiap kali aku nak kena travel naik plane hatta cuma 50 minit je atas flight tu.
Macam jakun tak penah naik.

En Wan kata aku cam sakai tak pernah naik katebang.
"Macam tak pernah naik!"

Kalau aku tak penah naik konfem aku tak menggelupur macam ni.
Sebab aku dah penah naik la maka aku gelepar.

Ak tak tau la apa bakal terjadi dengan aku atas tu nanti.
Tolong lah berdoa aku ditemukan dengan ketenangan dan kedamaian atas flight nanti.
Tapi yang pastinya tiap kali naik flight tiap kali tu la aku bertekak dengan En Wan sebab dia menyampah layan aku punya tebiat.

But seriesly belum pegi lagi aku dah rasa nak balik!!!

Alhamdulillah, kami berjaya mencukupkan korum ke sana sebab Filla decide nak join jugak. Yihaaa!


 






Gelupur kan aku?????

posted by aveo757 @ 2:01 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER