walk on wings, tread in air: Attention! (kuasa 35) <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Attention! (kuasa 35)
2012-09-07

Cookies

Atas permintaan, kini dibuka sekali lagi offer untuk cookies Mak Aji. This one time je aku bukak the offer supaya Mak Aji boleh buat one shot. Pastu takde dah. Tahun depan baru bukak.

So sesiapa nak cookies Mak Aji, please email aku at aveo757[at]yahoo[dot]com selewat-lewatnya Rabu 12/9/2012 (Besday Leslie. Auww!).



Ephyra

Today stok cuma ada 7 carton saje. Sangat tak cukup dan sangat tak dapat deliver barang.
Insyallah Rabu depan baru dapat pos. Tu pun kalau stok tak buat hal.
So pada sesiapa yang hari tu dah email and dah book, boleh la buat payment by Tuesday sebab lepas tarikh tu aku tak tau bila lagi stock akan available.
posted by Diana Ishak @ 7:55 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER