walk on wings, tread in air: Attention! (kuasa 35) <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Attention! (kuasa 35)
2012-09-07

Cookies

Atas permintaan, kini dibuka sekali lagi offer untuk cookies Mak Aji. This one time je aku bukak the offer supaya Mak Aji boleh buat one shot. Pastu takde dah. Tahun depan baru bukak.

So sesiapa nak cookies Mak Aji, please email aku at aveo757[at]yahoo[dot]com selewat-lewatnya Rabu 12/9/2012 (Besday Leslie. Auww!).



Ephyra

Today stok cuma ada 7 carton saje. Sangat tak cukup dan sangat tak dapat deliver barang.
Insyallah Rabu depan baru dapat pos. Tu pun kalau stok tak buat hal.
So pada sesiapa yang hari tu dah email and dah book, boleh la buat payment by Tuesday sebab lepas tarikh tu aku tak tau bila lagi stock akan available.
posted by aveo757 @ 7:55 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER