walk on wings, tread in air: Too Much On My Plate <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Too Much On My Plate
2012-08-01
Hajat hati tu nak masuk opis la konon. Sudahnya dari lepas sahur, aku terduduk atas study ni sampai sekarang. Seb baik kena mandi. Kalau mandi pagi tu tak payah, konfem aku dengan baju tido lagi ni.

Yang email aku pasal Shawl 17 diminta bersabar ye.
Aku dapat semua email regarding Shawl 17, tinggal lagi aku tak sempat nak respond, aku masukkan semua dalam folder dulu. Tak sesabar nak bayar ye. Tunggu ye, sat lagi aku meail sorang-sorang.

Lepas sahur tadi aku dok mensettlekan kejer-keje opis.

Pastu aku uruskan Ephyra.


Aku dah email semua customer Ephyra pagi tadi.
Rasanya semua tau apa status delivery. Ni bukti everything dah ready, tinggal pos je belum.



Dan juga busy men-ready-kan Jusco voucher untuk yang beli promo pack Ephyra.
Promotion masih valid sehingga raya.

Oh yes, yang tanya takde more discounts ke untuk repeat order.
Jawapannya adaaaaaaaaaaaaaaa.
Aku memang dah readykan promotion plan untuk return customer tapi lek lek dulu.
Kasik jalan current promotion dulu sampai raya pastu kita up-kan new promo.

Yang tanya technical questions, semua aku dah reply.
Tapi nanti aku akan create satu entry khas untuk recap balik semua jawapan yang aku dah reply kepada pengguna Ephyra so that apa-apa hal korang leh refer situ. Tapi kalau nak email aku jugak pun boleh. No problem.


Kad raya untuk customer company yang tak sempat nak cop.
Cop pun tak sompek apetah lagi nak pos.
Hari ni musti siapkan. Kalau tak, kad ni sampai raya haji esok.
Musti hantar today! Musti!


Petang-petang kang kalau sempat baru aku sort out semua shawl 17.
Rasanya macam tak sempat model nak gayakan sebab yang book shawl ni boleh tahan cuma aku tak check lagi shawl mana yang still available, mana yang sold out. Diminta bersabar, Tangan aku ada 2 je ni.


 

Ok, aku nak settlekan Shawl 16 dulu.
Shawl ni sampai semalam.
Tapi PERHATIAN mintak PERHATIAN!...

Shawl peach, grey, brown and cream takde dalam parcel.

So kepada yang dah book kaler grey and cream, anda diminta check balik kaler-kaler kat atas ni kot-kot nak tukar.

Ada new color.
Like electric blue, hari tu takde.
Now ada.

Hijau pun hari tu ada satu jenis je, now ada 2 jenis.

Purple akan sampai today.




Ok, aku nak pi opis jap ambik Jusco voucher. 
Berehatlah di opis dengan menonton public speaking di atas. 
Tq.



posted by aveo757 @ 12:45 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER