walk on wings, tread in air: 757 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

757
2012-08-12

Pertama sekali nak cakap FB aku dah tukar ke Timeline. Siapalis kan?
Cara-cara old FB pun aku tak reti nak buat itu ini, inikan Timeline.
Memang rasanya aku malas nak masuk FB dah kot.
So kalau ada yang nak bermesej-mesej tu, email je la aku terus.

Ntah apa-apa timeline FB.
Apa motif buat timeline pun tak tau.
Dah berselirat semacam je.

Ok pagi ni aku malas nak update apa aku buat semalam, sebab sat lagi pukul 8am aku dah nak pi keje.
Jadi adelah baiknya jika aku sambung tido untuk kesegaran mata di siang hari.
Tapi sebelum tu, ni aku nak announce pemenang 757.
Tak sure la nampak ke tak.
Sebab masa aku menaip ni pun aku tak pakai cntact lense, malas nak pakai sebab nak tido balik.

So kepada tuan punya email, sila contact aku (email) the soonest possible.

Thank you.






posted by aveo757 @ 5:57 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER