walk on wings, tread in air: Cookies Ditutup <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Cookies Ditutup
2012-07-21
Salam semua,

First of all, selamat menjalani ibadah berpuasa.

Keduanya, aku nak announce yang order untuk cookies sudah ditutup.

Sorry sebab kami tak dapat hold sampai 7 Ramadhan.
Masih ada 795 balang lagi yang perlu disiapkan.
Satu balang lagi pun kami tak boleh terima dah.
Kepada yang beli direct dengan aku dan SUDAH BUAT PEMBAYARAN, cookies korang aku masukkan dalam list (boleh check list di bawah. Kalau takde nama korang maknanya tak dapat la tu).
Kepada yang belum bayar, sorry, aku tak boleh accept dah lagi.
Agents, kalau ada sebarang pertanyaan, sila email aku.


Akan dapat cookies next week (23-29 Julai 2012)
Shazai80 : 100pcs
Haslizayanti : 200pcs
Hezlina Hashim : 2500pcs
Dr. Ida Khalid : 300pcs
Lady Nur Aishah : 2800pcs
Shada Zul : 2500pcs
Erma : 3000pcs
Nadia : 300pcs
TOTAL : 11,700PCS


30 Julai-5 Ogos 2012
Akram : 100pcs
Ainur Fathiah : 100pcs
Rohaida omar : 300pcs
Cik mingming : 1500pcs
Aishah (precious eternity) : 2500pcs
Hezrina : 2500pcs
Tetty Hayati : 2,500pcs
TOTAL : 9,500PCS


6-12 Ogos 2012
jila_clyde : 200pcs
Chiko Chubby : 300pcs
syuhada : 300pcs
Nazura Anuar : 200pcs
Suzana Zambri : 200pcs
Azera : 1,250pcs
Hajar : 2500pcs
Syima : 2500pcs
Farahshahwahid : 800pcs
Cik Queen : 900pcs
TOTAL : 9,150PCS


13-17 Ogos 2012
Nur Atiqah Ramlan : 300pcs
Hanim Jamel : 300pcs
Arnie Sofiana : 1500pcs
Nurfazira Hamzah : 1500pcs
Ladies Intan : 2500pcs
Nurfasian : 300pcs
Eina2662 : 200pcs
Airenz Othman : 300pcs
Azrina Abd Aziz : 2500
TOTAL : 9,400PCS


Terima kasih banyak-banyak kepada semua yang dah dapat order.
Yang nama ada dalam senarai di atas, insyallah semua akan dapat before raya.

Yang tak sempat order, belum sempat bayar, atau namanya takde kat atas, mintak maaf, kami dah tak boleh menerima tempahan lagi. Walaubagaimanapun korang boleh order cookies aku selepas raya tapi mininum order mesti 2500pcs (kalau nak buat tempahan for wedding dialu-alukan).

Jumpa lagi "Mak Aji's Oven Cookies" raya tahun depan.

Thank you.

posted by aveo757 @ 7:28 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER