walk on wings, tread in air: Bersabar sayang....bersabar sayang... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Bersabar sayang....bersabar sayang...
2012-07-09
Sorry, ni aku just nak bagi quick update tentang cookies. Sebab ramai yang tanya bila boleh dapat cookies dia. Ok now aku nak tunjuk why korang belum dapat :



Aku ingatkan cookies ni cookies untuk raya, rupanya tak.
Setakat ke hari ni, jumlah cookies yang dah di-order (dah hantar + belum hantar) adelah 42,550 bijik.
Ko boleh bayangkan tak betapa boleh melecetnya jari-jemari menggentel kukis ni?
 Walaupun bukan aku yang buat, tapi aku pernah buat. Jadi aku tau betapa bersimennya pantat aku kat kerusi nak siapkan kukis-kukis ni.

Oh yes, Mak Aji juga mencari sorang lagi pekerja.

Now ada sorang pekerja yang buat waktu siang and malam.
And sorang lagi datang waktu malam saje.
Nampaknya macam tak cukup tangan jugak. Nak pakai kaki tak boleh pulak.
Anyone interested?



Memang kena ikut turn.
Agen sahaja dah 2500pcs sorang. Sebab aku memang letak minimum order agen kena ambik is 2500pcs.
Ingatkan agen-agen ni nak place order puasa nanti, rupanya dah 5 agen yang ambik kukis sebab ramai yang nak makan-makan before puasa. Aku takleh imagine kalau agen-agen ni return order bulan puasa nanti. Konfem Mak Aji ngan Pak Aji  berbuka dan bersahur kukis sebulan.

Yang aku letak ready for collection tu, aku dah email pun kat korang.
Agak-agak taknak ambik, aku pass kat orang lain.

Oh yes, yang aku highlitekan yellow adelah untuk yang dah bayar.
Yang place order tapi belum bayar aku highlitekan ijo.
So, aku memang kena dulukan yang kaler yellow ni.
Sape yang dah bayar tapi belum dapat respon, sila check kot-kot nama korang ada dalam list "order sent to mama". Kalau ada, maknanya paling lewat kami akan pos Isnin depan. Sebab nampak tak ada 3 agen akan ambik order this week.

This week turn agen Nilai, agen KT and agen Putrajaya (Azera).
Sape nak sila email dorang.

Yang namanya belu tersenarai sebagai "order sent to mama", aku harap dapat queue.
We are doing the best that we can untuk supply semua cookies.
Aku taknak reveal sebenarnya situasi sebenar.
But since ada yang tanya bila boleh dapat kukis, ni aku kena tunjuk.
Harapnya semua dapat bersabar.

Memandangkan puasa pun dah nak dekat, jadi kalau ada yang baru nak order now, your cookies akan dapat bulan puasa nanti. Sebab next week another 3 agents lagi punya turn and also turn orang-orang yang order direct dengan aku dulu-dulu.



Yang order untuk ambik time nak raya cuma 7 orang je.
Yang lain-lain tu semua nak ambik before puasa.
Terperanjat jugak aku ramai yang nak makan now, ingatkan nak buat untuk raya.
Kepada yang dah dapat cookies for "makan-makan", sekiranya nak order for raya pulak, please place order pada agen terdekat anda before 7 Ramadhan. Sebab aku taknak tak sempat buat just like last year sampai kena return duit.



Agen Cookies Anda : KLIK HERE
Promo Raya Ephyra RM198 : KLIK HERE
posted by aveo757 @ 12:16 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER