walk on wings, tread in air: Kukis <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Kukis
2012-06-15
Aku rasa macam kul 6.30 tadi aku dah publish entry last pasal wedding siap dengan entry pi USS tapi bila bukak takde pulak. Dah la kat dashboard aku takleh view semua post aku.

Lantaklah, takde keje aku nak kelebet.

Ok, ni aku nak bagitau.

Tarikh order cookies adelah start dari 1st of July sehingga 7 Ramadhan only.

Tapi sebab ada yang nak buat kunyah-kunyah la, mengidam la, nak bawak balik kampung bagi orang kampung rasa la, so aku open now untuk tempahan kunyah-kunyah.

Harga RM41/100pcs.

Bangi and Putrajaya : free delivery

Other than that boleh self-pickup at Bangi atau akan ada delivery charges (Pos Laju).

Sape nak order boleh email : aveo757[at]yahoo[dot]com

25 June - 28 June aku ada kat Perak, Penang, Perlis.
Kalau sesape dari sana nak kukis, sila bagitau awal so that aku boleh bawak sekali.

Lagi satu pasal Ephyra, kalau sesiapa yang dah dapat voucher respon-respon la kat aku ye.

posted by aveo757 @ 10:07 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER