walk on wings, tread in air: Kerana mulut.... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Kerana mulut....
2012-06-21
Tadi aku beli kertas minyak untuk pack Ephyra. Senang kot macam ni. Tadi kalut sangat balik je rumah busy nak packing Ephyra pulak sampai tak terfikir nak balutkan promo pack tu jadikan macam kotak. Vangang betul.

Jap tadi aku balut siap-siap promo pack tu. Baru lah cantik sikit, nampaklah semenggah bentuk kotak. Tengah-tengah terkangkang-kangkang membalut, mak mertua aku tanya :


Mak : Ni apa? Ubat ke?

Aku : Ubat untuk kulit, Mak.


Tetiba je anak sape ntah menyahut dari dapur "Nok kasik kulit putih, Mok. Cuba tengok Diana. Melepok!"

Cam haremmmmmmmmm.

Aku diam je la.
Pakkal mak kau duduk depan aku ni. Terpaksa la aku berdendam dalam diam buat muka bajet cool.

Aku ingat bila aku diam dia pun diam la sama.
Oh tak okeh??
Dia sambung lagi "Mok terai la. Minum malang (malam) ni, esok putih doh. Selepok putih! Diana minung (minum) sekotok tu yang putih sangak-sangak doh ni. Kaloh adik (nama panggilan dia) akang keputihangnya"

Pastu gelak-gelak.

Siapalisssssssssssssssssssss.

Takpe.
Takpe!
Lawak kasar dengan aku hari ni yeeee.
Takpe.
Ko jangan bang.
Ko lupa ni malam Jumaat bang...





Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
posted by Diana Ishak @ 9:18 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER