walk on wings, tread in air: Kerana mulut.... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Kerana mulut....
2012-06-21
Tadi aku beli kertas minyak untuk pack Ephyra. Senang kot macam ni. Tadi kalut sangat balik je rumah busy nak packing Ephyra pulak sampai tak terfikir nak balutkan promo pack tu jadikan macam kotak. Vangang betul.

Jap tadi aku balut siap-siap promo pack tu. Baru lah cantik sikit, nampaklah semenggah bentuk kotak. Tengah-tengah terkangkang-kangkang membalut, mak mertua aku tanya :


Mak : Ni apa? Ubat ke?

Aku : Ubat untuk kulit, Mak.


Tetiba je anak sape ntah menyahut dari dapur "Nok kasik kulit putih, Mok. Cuba tengok Diana. Melepok!"

Cam haremmmmmmmmm.

Aku diam je la.
Pakkal mak kau duduk depan aku ni. Terpaksa la aku berdendam dalam diam buat muka bajet cool.

Aku ingat bila aku diam dia pun diam la sama.
Oh tak okeh??
Dia sambung lagi "Mok terai la. Minum malang (malam) ni, esok putih doh. Selepok putih! Diana minung (minum) sekotok tu yang putih sangak-sangak doh ni. Kaloh adik (nama panggilan dia) akang keputihangnya"

Pastu gelak-gelak.

Siapalisssssssssssssssssssss.

Takpe.
Takpe!
Lawak kasar dengan aku hari ni yeeee.
Takpe.
Ko jangan bang.
Ko lupa ni malam Jumaat bang...





Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
posted by aveo757 @ 9:18 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER