walk on wings, tread in air: Sahut cabaran <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Sahut cabaran
2012-05-18

Ini aku sahut cabaran reader yang nak aku letak gamba tanpa eyeliner.
Kurang hasam korag torture aku kan?
No eyeliner, no mekap, no toner, no cream, nobody nobody but chu.
Concealer pun no sebab bendalah tu tak pernah ada dalam rumah ni.
But loose powder yes aku pakai sebab ni gambar pagi tadi masa nak kuar breakfast dengan En Wan. 






Sape nak beli Ephyra and dapat voucher, sila buat dengan kadar segera sehingga esok sahaja.
Selepas itu voucher ditutup.
Tapi yang nak tunggu gaji baru nak purchase don't worry, dinasihatkan reader blog ni sila cc pada aku bukti pembayaran so that aku ada record sebab there might be something special for return customer *wink*
posted by Diana Ishak @ 3:44 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER