walk on wings, tread in air: Random and Quick <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Random and Quick
2012-05-26
Entry kebizian melanda tapi nak update gak :


1. Untuk yang tanya pasal samasa Ephyra lulus KKM, aku akan letak surat KKM untuk produk Ephyra, insyallah Monday ni. Sepatutnya aku letak awal-awal lagi so that korang tak query, tapi seriesly aku bizi sangat dengan hal-hal company sendiri, asik lupa nak mintak founder emailkan aku surat KKM. Isnin nanti aku letak kat sidebar sebab now penat outstation ke utara pun tak abis lagi. Hari ni 3/4 waktu diisi dengan membuta.

2. Aku dah check email-email yang nak booking untuk shawl. Ada yang dapat, ada yang tak dapat. Kepada yang tak dapat email dari aku today, maknanya shawl yang korang mintak, dah habis. Yang dapat email tu bolehlah buat payment. Aku hold sampai hari Selasa je sebab Rabu aku nak pos semua serentak, ok?

3. Sorry, tak dapat menyerempakkan diri dengan mana-mana reader yang ajak jumpa selama aku kat Penang and Perlis. Sebab aku gi outstation kali ni bawak Mak Aji and Pak Aji sekali. Next time ye?

4. Laksa Kak Su Kuala Perlis masih terasa-rasa lagi kat tekak aku. Gila best. Mak Aji ngan Pak Aji sampai lechennn pinggan habis kuah dia hirup. Seb baik la aku kesiankan customer-customer yang tengah berdiri carik seat, kalau tak memang aku up lagi semangkuk.

5. Sempat masuk Langkawi. Sumpah aku takkan naik feri ke Langkawi dah!! Tapi tu la, naik katerbang pun aku takut, naik feri pun takut, tak tau la apa lagi kekdah untuk aku jejak Langkawi pasni.

6. Masuk Langkawi hanya 2 jam je semata-mata nak beli cokelat (Mak Aji la ni).

7. Aku masuk Langkawi dengan 2 aim - nak beli cokelat Ferrero Roche and minyak gamat. Tapi hasil tangkapan adelah satu dinner set Luminarc, 6 perfume, sebakul cokelat dan sebijik pan. Minyak gamat aku ntah ke mana. Dah sampai hotel baru teringat nak beli gamat. Begitulah sumpahan Langkawi.
Eh silap, bukan sumpahan Langkawi tapi sumpahan Haji Ismail.

8. Perlis hujan lebat selama aku kat sana. So boleh imagine tak camne keadaan feri tengah-tengah laut dalam keadaan hujan lebat??? Series kegelupuran tahap jurus kelapanblas!

9. Agen-agen cookies yang email aku tentang sample, yes, tunggu ye. Aku akan susun schedule and get back to you guys, insyallah. Don't worry, mana yang dah confirm tu aku dah masukkan dalam list. Aku cuma busy sikit dengan keje now.

10. Aku nak tido..


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

posted by aveo757 @ 9:27 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER