walk on wings, tread in air: Contest julung-julung kalinya. ......................terima kasih kepada sponsor :) <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Contest julung-julung kalinya. ......................terima kasih kepada sponsor :)
2012-04-04
Sticky post sehingga 6 April 7pm.
Entry baru kat belah bawah.



Nak hadiah tak?
Bukan calang-calang hadiah ni.
Aku beli hadiah ni setahun tak sekali. Haha.

Tapi sebelum aku cerita pasal hadiah kenalah dulu cerita camana nak dapat hadiah tu.
Mestilah ada susah dan payahnya.


Syaratnya adelah :

1. Buat entry di blog masing-masing dimana entry itu mestilah men-review THIS BLOG

2. Di permulaan entry haruslah letak link ke blog aku dan hyperlink bertulis seperti ini : Contest Blog Green Apple.Bukan tajuk entry ye. Tapi mukadimah entry. Ala-ala org buat advertorial yang ada tulis 'This is an advertorial, please scroll...'. Macam tu la lebih kurang. But kena ada link to my blog.

3. Dalam entry korang nanti, kena letak printscreen bukti korang menfollow blog dan FB-nya iaitu di sini : http://www.facebook.com/ILuvBagIncorporation. Ini syarat penyertaan ye, takde benda ni sila lah nangis penat-penat buat review tapi kena rejek.

4. Cara letak bukti dalam entry korang adelah seperti ini :

 

Nampak tu aku bulatkan nama pen-follow dan word LIKE?


4. Dah siap entry, hantarkan link kepada order[at]iluvbagincorporation[dot]com untuk dinilai. Bukan aku nilai ye, tuan punya blog di sinun yang nilai.

5. Buat betul-betul okkkk (ini bukan syarat, tapi nasihatttttt)

6. Sebelum submit the link, semak balik adekah korang dah follow syarat-syarat di atas.



Pastu baru hantar.

Hambikk kau.
Ambik exam Add Maths pun tak gabra macam ni kan?


Ok, now baru kita cerita pasal hadiah.
Hadiahnya adelahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 

Tempat pertama 
Coach Signature Stripe Large Tote 18798
.
.
.
.
 tanjat boboi okkkk dapat Coach!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
 Tempat Kedua
Lancome Make up Set Palette
...travel exclusive items ye. xde jual kat luar..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kemain berseri la muka sesiapa yang dapek Lancome ni. Aku jugak la pakai stok-stok Guardian..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





 Tempat Ketiga
Frollic Luxe Collection Shoes. 
Prize might be in any design but must told the size


Kalau sudah faham, anda diberi masa 2 hari dari tarikh ini untuk membuat karangan yang tiada had patah perkataan dan hantarkannya ke email yang aku dah bagi kat atas tadi.

Tarikh tutup contest adelah Jumaat (6 April 2012) pukul 7pm.

posted by aveo757 @ 7:20 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER