walk on wings, tread in air: Aku ke ni??? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Aku ke ni???
2012-04-24

Aku ni dah naik stress apesal kejap-kejap ada je masuk mesej dari lelaki-lelaki kat FB nak berkenalan. Aku macam pelik la jugak. Mana datang semua ni. Kalau nak kata reader, kejadah apa kau nak kenal-kenal lagi dah sah-sah kau kenal aku kat blog. Tapi aku just reply-reply je la mesej-mesej tu. Dorang cakap "Boleh berkenalan?"

"Boleh"

Takat berkenalan boleh je.
Ujung-ujung dorang tanya "Awak minat bola eh?"

Dem!!!!!!
Apesal aku boleh asik terlupa yang En Wan guna akaun FB aku untuk layan Ganusoccer?????!!

Pastu kan aku kelebet-kelebet dan terjumpalah ini
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 

2 sec ago.
Kantoi layan ganusoccer.

Ko leh imagine aku yang tulis camni?
Gigih aku buat muka innocent nak snap gamba biar nampak cam muslimah sejati sekali En Wan  memperkotak-katikkan ke-innocen-nan aku dengan menjadikan aku gedebe-gedebe. Keji gila.

Pada yang tanya aku adekah En Wan mengamuk Tganu kalah, jawapannya OF CROSSSSSSSSSSSS!!

Gila kau dia tak merempan kat rumah?
Aku naik stress.
Kalau tengok berita or channel Arena, asal ada news pasal team Tganu je memang siapla macam-macam dia ulas sorang-sorang depan tv. Aku tak paham apesal ada manusia yang boleh gila sangat kat bola camni.
Kalau takat tengok bola pastu dah, takpela jugak.
Ni siap follow gila-gila perkembangan team.
Siap amukan-amukan yang tak tahan.

Bila aku baca balik apa dia tulis kat atas tu nak tergelak pun ada.

MUSIN.
DENGOR.
DOK RETI.


Gila pekattttttttttttttttttttttttttttttttttt.
Dok reti.
Dok reti.
Dok pahang setabokkkkkkkkkkkkk!
posted by aveo757 @ 12:10 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER