walk on wings, tread in air: I also can be jahat if you want... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


I also can be jahat if you want...
2012-03-21







You know what I hate, Darling?

LIARS.

Sehingga ke saat ini aku tak nampak apa motifnya watak Mischa ni kau wujudkan. Tak pasal je ada orang kena fitnah. Dah elok-elok aku sorang yang jadik mangsa, tetiba je dah jadi dua orang (walaupun aku tau ramai lagi mangsa yang tak tau dorang juga terlibat dalam ini gambar).
And yang paling aku tak paham kenapa kau beria-ia kata itu bukan blog kau sebab sehingga sekarang takde petunjuk yang menunjukkan blog tu bukan kau yang tulis.

Aku ni takde orang kenal.
So kalau kau curi personaliti aku pun maybe takde orang ambik port.
But this Mischa, kau bukan saje ambik identiti dia tapi kau dah fitnah dia. Tak pasal-pasal je kan?

So now, Mischa pun dah bersuara, jadi KONFEM "kawan" kau tu sebenarnya tak wujud.
Oh plis don't tell me "kawan" kau sebenarnya nama dia Rohani binti Abu tapi kat FB dia guna nama Mischa and jugak gamba Mischa. Plis, aku dah tak larat nak hadap isu budak-budak tak matang macam ni.

Kau tau apa yang harus kau buat.
posted by aveo757 @ 9:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER